Ο πρώτος σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι Έλληνας!

by Aquafeed 24

Αναντίρρητα οι εμφανίσεις του Ντίνου Γενηδουνιά στο FINAL 8 του Ανόβερο ήταν εντυπωσιακές και κάτι παραπάνω από ουσιαστικές για την ομάδα του Ολυμπιακού.

Στον τελικό; Ο Έλληνας διεθνής ήταν φοβερός και παρά την κούραση έβγαλε από μέσα του μια μεγάλη ποσότητα από το ταλέντο που διαθέτει και δεν ομιλούμε μόνον για τα πέντε γκολ που σημείωσε, αλλά και όσα προσέφερε σε άλλους τομείς του παιχνιδιού.

Ο Γενηδουνιάς ολοκληρώνει τη σεζόν με 42 γκολ, έχει αναγνωριστεί ως παίκτης του υψηλότερου επιπέδου και τα καλύτερα έρχονται για το παιδί που 14 χρονών ο Θοδωρής Βλάχος το χρησιμοποίησε για πρώτη φορά στην Α1.

Η διαβολική σύμπτωση είναι ότι ο Γενηδουνιάς σημείωσε 42 τέρματα, ενώ ίδιος ακριβώς ήταν ο αριθμός γκολ που πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του 2018, Ντράσκο Μπργκούλιαν και ο Φελίπε Περόνε το 2017!

Πρώτος σκόρερ στο Ανόβερο ήταν ο Λόρεν Φάτοβιτς της Γιούγκ με 13 γκολ.

Τέλος, ο Γενηδουνιάς, αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός, ενδεχομένως να στεφόταν MVP, αλλά το βραβείο πήρε ο Ντένες Βάργκα, ενώ ως καλύτερος παίκτης της σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ ανακηρύχθηκε χωρίς κανέναν απολύτως λόγο, ο εξαφανισμένος από το FINAL 8, Φίλιπ Φιλίποβιτς.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA