Ο προπονητής της Άρτεμις Βασιλάκη για την αθλήτριά του: «Έχει να μας προσφέρει πολλές επιτυχίες»

Έσταξε μέλι για την αθλήτριά του, Άρτεμις Βασιλάκη, ο προπονητής της Γιώργος Σουρδής.

by Aquafeed 24

Η 18χρονη Άρτεμις Βασιλάκη αποτελεί το talk of the town των ημερών και όχι άδικα. Η ταλαντούχα κολυμβήτρια έσπασε το αρχαιότερο πανελλήνιο ρεκόρ που βαστούσε 23 χρόνια στην ελληνική κολύμβηση. Το 2001 που η Ζωή Δημοσχάκη κολύμπησε τα 400μ ελεύθερο σε 4:11.59 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων στη Μάλτα, η Άρτεμις Βασιλάκη δεν είχε ακόμα γεννηθεί. Την τελευταία ημέρα του «Acropolis Swim Open 2024», κατάφερε με 4:11.47 να… ξαραχνιάσει την επίδοση αυτή.

Πίσω όμως από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, εκείνους και εκείνες που φαίνονται, κρύβονται οι αφανείς ήρωες. Δίχως τους προπονητές και τις προπονήτριες κανένας αθλητής/τρια δεν θα μπορούσε να γευτεί το… νέκταρ της επιτυχίας και αυτό οι βρισκόμενοι στον υγρό στίβο το ξέρουν καλά.

Ο προπονητής λοιπόν της Άρτεμις Βασιλάκη, Γιώργος Σουρδής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωταθλήτρια του Τρίτωνα Ηρακλείου για λογαριασμό της ιστοσελίδας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

«Η Άρτεμις είναι ένα παιδί που το έχω από την πρώτη της μέρα στην πισίνα ,την πίστεψα από τα πρώτα της βήματα ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που όλοι μου έλεγαν ότι τελείωσε μέχρι εδώ είναι, εγώ την πίστευα και της το μετέφερα με κάθε τρόπο. Έχουμε ταιριάξει ,πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια χωρίς πολλά λόγια, έχουμε πάει την προπόνηση μας πολλά βήματα μπροστά. Είμαι ευτυχισμένος που την έχω αθλήτρια γιατί νομίζω ότι είναι το όνειρο κάθε προπονητή μια τέτοια αθλήτρια .

Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ακόμα στην αρχή της καριέρας της, έχει ακόμα να μας προσφέρει πολλές επιτυχίες, μπορεί να γίνει ένα παράδειγμα για όλα τα παιδιά  .

Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα είναι πολλή σημαντική, εγώ είμαι ένα κομμάτι αυτής της δουλειάς, ένα άλλο μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχίας είναι η αδελφή μου Βάσω Σουρδη γιατί χωρίς αυτήν δεν θα μπορούσαμε να πετύχουμε τους στόχους μας ,καθώς και οι υπόλοιποι συνεργάτες . Καθώς και οι γονείς της που την στηρίζουν !!!».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA