Όπως αναμενόταν και βρισκόταν υπό συζητήσεις το τελευταίο διάστημα, η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη, ύστερα από το επιτυχημένο πέρασμά τους από τις μικρές εθνικές ομάδες θα συνεχίσουν στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη, θα πλαισιωθούν εκτός απροόπτου και από συνεργάτη, με το τεχνικό επιτελείο αυτό να αποτελεί την επόμενη ημέρα της Εθνικής ομάδας με φόντο το Παρίσι το 2024 και αντικαθιστά την προηγούμενη ηγεσία του Τεό Λοράντου, της Φιλιώς Μανωλιουδάκη και της Αντιγόνης Ρουμπέση.

Ο πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας Κυριάκος Γιαννόπουλος βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για τις εργασίες του συνεδρίου της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε ότι σύμφωνα με απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας την θέση του προπονητή στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών θα έχει το δίδυμο της Αλέξιας Καμμένου και της Ευτυχίας Καραγιάννη. Τη Δευτέρα, μετά το ΔΣ θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Επίσης ο πρόεδρος της ομοσπονδίας υποστήριξε ότι επιθυμία του είναι ο Θοδωρής Βλάχος να συνεχίσει το έργο του στην εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των αντρών.

Οι δηλώσεις του:

«Στο Καζάν στους πρόσφατους αγώνες τα παιδιά πήγαν πολύ καλά. Τα πέντε μετάλλια που πήραμε είναι μία καλή βάση για να προχωρήσουμε. Τα κολυμβητήρια είναι οι χώροι που άνοιξαν τελευταίοι από οποιονδήποτε άλλο. Η αγωνία μας για να κρατήσουμε τα παιδιά στις πισίνες ήταν μεγάλη. Καταφέραμε να τα αυξήσουμε κιόλας. Είχαμε αγωνία γιατί τα παιδιά είναι παιδιά. Με κλειστά κολυμβητήρια θα ασχολούνταν με άλλα αθλήματα. Ομως έμειναν στα κολυμβητήρια και είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Επίσης πρέπει να πω, ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη όσον αφορά τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς. Πήραμε απόφαση στην εκτελεστική επιτροπή και σας δίνω τώρα και μία είδηση. Η Αλεξία Καμμένου και η Ευτυχία Καραγιάννη θα είναι στην εθνική ομάδα των γυναικών. Δεν είναι προπονήτριες σε κάποιο σωματείο. Οσο για τους άνδρες, θα το δούμε στην πορεία. Η μεγάλη μας αγωνία είναι πως έχουν συμπυκνωθεί οι μεγάλες διοργανώσεις, εξαιτίας της πανδημίας, θέλουμε αφοσίωση από τους προπονητές.

Ο Θόδωρος Βλάχος που είναι προπονητής στον Ολυμπιακό, ενδεχομένως για ένα διάστημα να παραμείνει εκεί και εφόσον είναι επιθυμία του ιδίου να συνεχίσουμε την συνεργασία μας”.

 

Facebook Comments