Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η αναβολή του Ουραλότσκα – Πάντοβα!

by Aquafeed 24

Οι συγκλονιστικές κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία, με τον πόλεμο που κάνει η Ρωσία, είχε επιρροή και στην υδατοσφαίριση, καθώς ο δεύτερος προημιτελικός της Ευρωλίγκας ανάμεσα στην Ουραλότσκα και την Πάντοβα αναβάλλεται και δεν θα παιχθεί στις 26 Φεβρουαρίου.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψει προς τη Ρωσία. Ο Στέφανο Ποστερίβο και οι παίκτριες του θα έπρεπε να πετάξουν για τη Μόσχα το απόγευμα της Παρασκευής και μετά να φθάσουν το Τσέλιαμπινσκ αύριο με νέα πτήση, το οποίο Τσέλιαμπινγκ είχε επιλεχθεί για να αποφύγει την έξτρα μετακίνηση 2 ωρών προς το Ζλάτουστ με λεοφωρείο η Πάντοβα.

Όπως φαίνεται, η LEN δέχθηεκ την αναβολή της αναμέτρησης, ενώ ούτε διαιτητές, ντέλεγκειτ και λοιπό προσωπικό πρόκειται να φύγει από τις χώρες τους. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα αποφασίσει τη νέα ημερομηνία και έδρα του επαναληπτικού σε ουδέτερο έδαφος. Αναμφίβολα, το Πάντοβα-Ουραλότσκα έχει γίνει το… σίριαλ της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς είχε αναβληθεί και εξ αρχής για γραφειοκρατικούς λόγους.

 

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA