Ο Πίτι «σαμποτάρει» ξανά τη FINA!

by Aquafeed 24

Την απόφαση να μη συμμετάσχει σε κανένα μίτινγκ του FINA Champions Series πήρε ο Βρετανός σούπερσταρ, Άνταμ Πίτι, ο οποίος εμφανώς μποϊκοτάρει τις διοργανώσεις της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.


Οι τρεις κολυμβητικές συναντήσεις είναι να πραγματοποιηθούν στη Χανγζού τον Απρίλιο, στη Βουδαπέστη τον Μάιο και την Ινδιανάπολις 31-1 Ιουνίου.

Ο Πίτι εδώ και καιρό κριτικάρει τη FINA, ξεκινώντας από τη στιγμή που η Παγκόσμια Ομοσπονδία τον χρησιμοποίησε ως το πρόσωπο καμπάνιας για διοργάνωση χωρίς την άδεια του.

Στη συνέχεια η διαμάχη ανάμεσα σε FINA και International Swimming League εντάθηκε, με τον Πίτι να δηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν θα τον αποκλείσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, καθώς ξέρει ότι στο τέλος της ημέρας απλά… δε μπορεί! Επομένως το μπούλινγκ στους κορυφαίους αθλητές δεν θα περάσει.

Τέλος, ο Πίτι δηλώνει ότι το κέρδος της FINA από το FINA Champions Series είναι πολύ-πολύ μεγαλύτερο από το έπαθλο των 4 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζει στους αθλητές και ότι θα έπρεπε να το κάνει 50-50, ανάμεσα σε εκείνη και τους κολυμβητές, παρότι ως έπαθλο αποτελεί το μεγαλύτερο όλων των εποχών που προσφέρεται από τον Μαρκουλέσκου και την παρέα του.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA