Μια μεταγραφική βόμβα θέλει να ενεργοποιήσει ο Πανιώνιος, καθώς μετά την πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχει ανοίξει για τα καλά η όρεξη στους ανθρώπους του «Ιστορικού»!

Συγκεκριμένα, ο Πανιώνιος του Κώστα Δήμου επιχειρεί να φέρει στην «Πλατεία» τον Ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Κωνσταντίνο Γκιουβέτση, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ξεχωρίζει με το σκουφάκι της Εθνικής ομάδας και του ΝΟ Βουλιαγμένης. Γίνεται λόγος για έναν χαρισματικό σκόρερ, που μπορεί να σουτάρει ποικιλοτρόπως και αναμφίβολα ένα από τα κορυφαία πρότζεκτ της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσο κοντά ή μακριά βρίσκονται οι δύο πλευρές, όμως ο Πανιώνιος θέλει τον Γκιουβέτση στα «κυανέρυθρα» και σε περίπτωση που η συγκεκριμένη μεταγραφή τελεσφορήσει ο «Ιστορικός» αλλάζει επίπεδο και γίνεται από τον Ιούνιο του 2022 απόλυτα ανταγωνιστικός για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Γκιουβέτσης έκανε τα πρώτα του βήματα στον ΝΟ Χίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στον ΝΟ Βουλιαγμένης όπου καθιερώθηκε στην αριστερή πλευρά και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τον Όμιλο, συγκεντρώνοντας πολλά μάτια από το εξωτερικό επάνω του, όπως είναι απόλυτα λογικό.

 

Facebook Comments