Τίτλοι τέλους για το φετινό Πρωτάθλημα Μίνι Κορασίδων (Κ13) στο κατάμεστο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, πλήθος κόσμου να συγκεντρώνεται για να στηρίξει την προσπάθεια των ανερχόμενων «αστεριών» της γυναικείας υδατοσφαίρισης, με την ιδιαίτερα προετοιμασμένη ομάδα της Ζήνας Καραγιάννη να κατακτά το Χρυσό μετάλλιο και να προσφέρει όμορφο θέαμα στον μεγάλο τελικό, όπου Πανιώνιος και Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης συναντήθηκαν με φόντο την κορυφή της κατηγορίας!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 14-4

Οι Μίνι Κορασίδες του «Ιστορικού» γιόρτασαν την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος, παρουσία, φίλων και γονέων στην εξέδρα, με όλα τα κορίτσια να λαμβάνουν χρόνο συμμετοχής προκειμένου να απολαύσουν αυτό το εξαιρετικό παιχνίδι, όπου και η Βουλιαγμένη με την σειρά της έδειξε ανταγωνιστικότητα και συγκέντρωση, ενώ είδαμε χαρακτηριστικά σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν – που μαρτυρούν ποιοτική δουλειά, υψηλών προδιαγραφών στις υποδομές των δυο συλλόγων!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζηνοβία Καραγιάννη): Βούτσικα, Δροσοπούλου 6, Σαρμπάνη, Μοροχλιάδου 2, Ζουρίδη, Χρήστου 2, Διώνη, Τσόκα, Βάσσου, Γυφτοχρήστου, Λαμπροπούλου 3, Μάρκου, Παπακωνσταντίνου, Μπίρη 1, Τριάντου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βαγγέλης Λίτσας): Φλεριανού, Καρανάσιου 3, Ελμισιάν 1, Σταματοπούλου, Σφυρόερα, Παναγιωτίδη, Μέρμηγκα, Ανδρεάδη, Στεφανάτου, Μπαμπίλη, Ρήγα, Σταρίδα, Σάγντις, Κατρουζανάκη, Βούλγαρη.

Διαιτητές: Κόκκινος, Γιαννέλης.

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Κορυφαία σκόρερ του τελικού με έξι τέρματα αναδείχθηκε η Λ.Σπάθη Δροσοπούλου.

Την απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου έκαναν, το μέλος δ.σ. ΚΟΕ και έφορος Υδατοσφαίρισης Γυναικών, Εύη Μωραϊτίδου και ο έφορος Εθνικών Ομάδων υποδομών Υδατοσφαίρισης, Δημήτρης Κύρκος.

Πριν τον τελικό τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην προέδρου της ΚΟΕ, Λάμπρου Κωνσταντόπουλου που πριν λίγες μέρες «έφυγε» από τη ζωή.