Ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε την Κίρκη Κεφαλέα και τον Αντώνη Τσώνο για την προσφορά τους!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ
Σε μία ζεστή ευχαριστήρια ανακοίνωση προχώρησε το Τμήμα Κολύμβησης Masters του Παναθηναϊκού καθώς με δημοσίευση του στο Facebook ευχαρίστησε για την πολυετή τους προσφορά στον σύλλογο την Κίρκη Κεφαλέα και τον Αντώνη Τσώνο, οι οποίοι βρέθηκαν στο σύλλογο από το 2017 και το 2018 αντίστοιχα.
Επίσης μέσω του ίδιου κειμένου οι «πράσινοι» ευχήθηκαν στους δύο αθλητές καλή επιτυχία στην συνέχεια κολυμβητικής τους πορείας με τους νέους τους συλλόγους, ΑΟ Ωκεανός και ΝΟ Ιτέας.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:
Το Τμήμα Κολύμβησης Masters του Παναθηναϊκού ευχαριστεί την Κίρκη Κεφαλέα και τον Αντώνης Τσώνος για την πολυετή προσφορά τους στο Σύλλογο μας και τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε παρέα.
Η Κίρκη Κεφαλέα αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας από το 2017 ενώ ο Αντώνης Τσώνος μετεγράφη στο τριφύλλι το 2018 προερχόμενος από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ. Και οι δύο συνετέλεσαν τα μέγιστα μέσω ατομικών διακρίσεων αλλά και με τη συμμετοχή τους σε σκυταλοδρομίες του Παναθηναϊκού στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών του Συλλόγου μας την τελευταία 5ετία.
Κίρκη & Αντώνη σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μέλλον! Ο Α.Ο. Ωκεανός και ο Ν.Ο. Ιτέας είναι πολύ τυχεροί που θα σας έχουν στο δυναμικό τους τη νέα κολυμβητική σεζόν!

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA