Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση!

Ευχαριστούμε για όλα «Παπ»!

by Aquafeed 24

Τίτλοι τέλους στη σπουδαία καριέρα του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, με τον έμπειρο αθλητή να ανακοινώνει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση σε ηλικία 37 ετών και ύστερα από μια συναρπαστική πορεία στο άθλημα που αγάπησε από παιδί.

Πρωταγωνιστής όπου και αν αγωνίστηκε, πάντοτε συνεπής και ένας άξιος αρχηγός όπου του δόθηκε αυτή η αρμοδιότητα. Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας αναμφίβολα αφήνει το αποτύπωμά του ως αθλητής και θέλει να παραμείνει στον χώρο της υδατοσφαίρισης από διαφορετικό πόστο.

Εθνικός Πειραιά, Πανιώνιος, Παναθηναϊκός, ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός και τελευταίος σταθμός ο ΝΟ Πατρών, για το «7» που υπηρέτησε και την Εθνική ομάδα σε όλες τις κατηγορίες και αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές επί πολλά χρόνια.

Το «αντίο» του Παναγιώτη Παπαδόγκωνα στην υδατοσφαίριση: 

Ολοκληρώνοντας την αγωνιστική μου καριέρα ως αθλητής έχω μόνο αισθήματα συγκίνησης αλλά και ευγνωμοσύνης σε όλους αυτούς που με δίδαξαν και στάθηκαν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.
Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τα Εθνικά μας χρώματα σε όλες τις κατηγορίες.
Είχα τη τύχη και τη χαρά να αγωνιστώ σε σπουδαίες ομάδες.
Σπούδασα φυσική αγωγή στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έκανα μεταπτυχιακό στη διαχείριση και οργάνωση αθλητικών επιχειρήσεων και οργανισμών για να παραμείνω σε αυτό το χώρο που για πολλά χρόνια έκανα αυτό που αγαπούσα και με την πεποίθηση οτι στη χώρα μας η υδατοσφαίριση πρέπει να εδραιωθεί ως το Εθνικό μας άθλημα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA