Ο ΝΟ Πατρών αρωγός στην ευρωπαϊκή μάχη του Ολυμπιακού!

by Aquafeed 24

Το Κύπελλο Ελλάδας ανδρών ξεκινά την Τετάρτη με την Α’ φάση και στο πρόγραμμα αυτής συμπεριλαμβάνεται η αναμέτρηση του ΝΟ Πατρών, ο οποίος αγωνίζεται στην Α2, με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί για τις 6/11 στην Πάτρα και το «Α. Πεπανός» ωστόσο ύστερα από αίτημα των «ερυθρόλευκων» η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 12:00 στον Πειραιά και το «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Μάλιστα, ο ΝΟΠ σε μια κίνηση ευγενούς άμιλλας συμφώνησε αμέσως να αλλάξει η έδρα της αναμέτρησης, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρηθεί με το οδικό ταξίδι προς την Πάτρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος στις 8/11 αγωνίζεται στην Ουγγαρία κόντρα στη Σόλνοκ για το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σημαίνει ότι με την επιστροφή από την Πάτρα οι παίκτες του «Θρύλου» θα έπρεπε να φτιάξουν βαλίτσες άρον άρον.

Εν τούτοις, με τη σύμφωνη γνώμη του ΝΟΠ ο αγώνας θα γίνει στις 12:00 στον Πειραιά την Τετάρτη και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» γλίτωσαν μεγάλη ταλαιπωρία που θα τους βοηθήσει να πάνε ξεκούραστοι και πιο συγκεντρωμένοι στη δύσκολη έδρα της ουγγρικής ομάδας.

Σε ανακοίνωση του ο ΝΟΠ, που παραδοσιακά δεν χάνει το ετήσιο ραντεβού του κυπέλλου Ελλάδος σημειώνει μεταξύ άλλων:

«Η νεανική ομάδα ανδρών του ΝΟΠ, θα έχει την Τετάρτη μια σπουδαία εμπειρίααντιμετωπίζοντας τον πρωταθλητή και φιναλίστ Ευρώπης Ολυμπιακό, σε ένα αγώνα γιορτή της υδατοσφαίρισης.
Για την χαρά και τις αξίες του αθλητισμού και την σπουδαιότητα της συμμετοχής σε όλες τους αγώνες και διοργανώσεις ο ΝΟΠ δίνει το παρών πάντα, εθελοντικά ή όχι, από οποιαδήποτε θέση και κατηγορία βρίσκεται, τιμώντας έτσι τον θεσμό την ιστορία του Ομίλου και την Πάτρα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στην πρώτη επίσημη αναμέτρηση της μιας αθλητικής χρονιάς για τον ΝΟΠ
Τιμώντας τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος στην υδατοσφαίριση, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών δίνει το παρόν πάντα, από όποια κατηγορία βρίσκεται, για την χαρά και τις αξίες του αθλητισμού και της συμμετοχής.
Μια φορά κυπελλούχος και επτά φορές φιναλίστ ο ΝΟΠ είναι μια από τις έξι ομάδες που κοσμεί την τροπαιοθήκη του το κύπελλο και τα πολλαπλά μετάλλια από την διοργάνωση.

Για τον ΝΟΠ του ερασιτεχνικού αθλητισμού και την Πάτρα της μεγάλης παράδοσης στον υγρό στίβο»!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA