Ο Μιχαΐλοβιτς πήγε Εθνική Σερβίας, όχι Ολυμπιακό!

by Aquafeed 24

Από τις 21 Νοεμβρίου έχει γίνει γνωστό ότι νέος συνεργάτης του Ντέγιαν Σάβιτς στην Εθνική ομάδα ανδρών της Σερβίας θα είναι ο Πρέντραγκ Μιχαΐλοβιτς.

Οι δύο πρώην συμπαίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εξελίξουν τη νέα γενιά αστεριών του σερβικού πόλο. Ο Μιχαΐλοβιτς έφθασε σε συμφωνία με τον Σάβιτς και από τον Δεκέμβριο έχει προστεθεί στο τιμ της Εθνικής ομάδας.

Τον περασμένο Ιούλιο, ο Πρέντραγκ απέρριψε πρόταση από την τουρκική Γαλατασαράι, καθώς είχε τότε υποχρεώσεις με την Ομοσπονδία πόλο της Αυστραλίας, ωστόσο στη συνέχεια οι εξελίξεις ήταν άσχημες για τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος είδε τη συνεργασία του με την Αυστραλία να λαμβάνει τέλος ξαφνικά και παρά την πολύ καλή δουλειά που είχε κάνει με τις Αυστραλές διεθνείς.

Ο Μιχαΐλοβιτς ανταμώνει εκ νέου με τον Ντέγιαν Σάβιτς και o πρώτος είχε δηλώσει ότι: «Είναι η απόλυτη τμή να δουλεύω στην Εθνική Σερβίας. Ο Ντέγιαν και εγώ είχαμε το όνειρο νεότεροι ότι μια μέρα θα προπονούσαμε μαζί και αυτό το σουρεαλιστικό όνειρο έγινε πραγματικότητα».

Επομένως, δεν τίθεται θέμα «Μιχαΐλοβιτς» για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που ο Χάρης Παυλίδης αναχωρήσει για την Κίνα.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA