Ύστερα από μια εξαιρετικά εμπνευσμένη εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται στο 10-10, παρότι η Εθνική ομάδα άξιζε τη νίκη, οι δύο ομάδες βρίσκονται ακριβώς στην ίδια θέση βαθμολογικά με 3 βαθμούς έκαστη (Μια νίκη, μια ισοπαλία).

Πλέον, η Ελλάδα κρατά την τύχη στα χέρια της καθώς την Παρασκευή κόντρα στη Γαλλία, χρειάζεται νίκη με 11 γκολ διαφοράς, ώστε να πάρει την πρωτιά στον Δ’ Όμιλο και να προκριθεί απευθείας στα προημιτελικά, κάτι που μεταφράζεται σε ένα παιχνίδι λιγότερο από άλλες ομάδες στη διοργάνωση.

Φυσικά, πριν αλλά και μετά την εμφάνιση κόντρα στην Ισπανία, τα μέλη της «γαλανόλευκης» λίγη σημασία δίνουν σε αυτό, καθώς όποιος και αντίπαλος και αν έρθει μπροστά τους, Ολλανδία ή ΗΠΑ, θα είναι το ίδιο έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν.

Το πρώτο κριτήριο της βαθμολογίας είναι το παιχνίδι Ελλάδα – Ισπανία (10-10) και το δεύτερο κριτήριο για την πρωτιά είναι η διαφορά τερμάτων με τον 3ο του Ομίλου που θα είναι η Γαλλία. Η Ισπανία είχε κερδίσει τη Γαλλία στην πρεμιέρα με 18-8, επομένως η Ελλάδα για να προκριθεί ως πρώτη χρειάζεται νίκη με 11 γκολ.

ΥΓ: Χαμούλης στον Α’ Όμιλο, με Ιταλία και Καναδά να έχουν 3 βαθμούς και την Ουγγαρία 2 μετά από δύο αγωνιστικές…

Facebook Comments