Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοίνωσαν επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Κώστα Παυλίδη.

Ο Κώστας Παυλίδης παραμένει στον ΑΡΗ, του οποίου ήταν ο χεντ κόουτς κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και διεκδίκησε μέχρι τέλους την άνοδο στην Α1. Ο Έλληνας προπονητής ανήκει στην «οικογένεια» του συλλόγου από το 2016, έχοντας προσφέρει από πολλά πόστα.

Έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας Πόλο και προπονητής των Εφήβων του τμήματος Πόλο του συλλόγου μας. Για δύο χρόνια ήταν ασίσταντ κόουτς στην ανδρική ομάδα και το καλοκαίρι του 2022 ανέλαβε ως πρώτος προπονητής.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Πόλο Ανδρών τού εύχονται κάθε επιτυχία στην προσπάθεια για μία επιτυχημένη πορεία της ομάδας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στο «τιμόνι» της ομάδας, ενώ στόχος η άνοδος στην Α1. Θα προσπαθήσουμε και με τη βοήθεια της διοίκησης να διατηρήσουμε κατά το μέγιστο τον ίδιο κορμό, ενώ θα προβούμε και σε μερικές προσθήκες για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας που στα τελευταία παιχνίδια ήταν δίπλα μας, δίνοντάς μας ώθηση. Οι αθλητές μου απέκτησαν ένα τεράστιο κίνητρο και ακόμα μεγαλύτερη «δίψα», όταν αντίκρισαν τους φιλάθλους της ομάδας και κλήθηκαν να αγωνιστούν κάτω από τέτοιες -πρωτόγνωρες για μερικούς- συνθήκες. Θέλω να σταθώ στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν αφήνοντας εντυπωσιασμένους και τους αντιπάλους, οι οποίοι μίλησαν με τα καλύτερα λόγια. Ευελπιστώ η απαράμιλλη στήριξη στα τελευταία παιχνίδια να συνεχιστεί από την πρεμιέρα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς τη βοήθεια του Α.Σ. ΑΡΗΣ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, κ. Ελευθέριο Αρβανίτη, στον ταμία, Αλέξανδρο Γκαντώνα αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους για τη συμπαράσταση, η οποία θα συνεχιστεί και στη νέα χρονιά».