Το οικοδόμημα που χτίζει τα τελευταία χρόνια το Περιστέρι με προπονητή τον Κώστα Λούδη, θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Σύλλογος του ΓΣ Περιστερίου υπέστη σοκ από την απόφαση της αθλητικής δικαστή και την βαριά τιμωρία για όσα έγιναν στο 3ο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η ομάδα θέλει να παραμείνει δυνατή και υπό αυτό το πρίσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του #Aquafeed24 και παρά τα όσα διαρρέουν το τελευταίο διάστημα, στο τιμόνι του ΓΣΠ θα παραμείνει ο Κώστας Λούδης.

Ο έμπειρος τεχνικός συνεχίζει στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας του Περιστερίου, παρότι είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες της Α1 κατηγορίας, όπως για παράδειγμα του Παναθηναίκού, μια περίπτωση που ωστόσο δεν προχώρησε και τώρα οι «πράσινοι» είναι σε αναζήτηση τεχνικού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σύντομα, θα υπάρξουν νεότερα και θα σας ενημερώσουμε εάν και εφόσον οριστικοποιηθεί η πληροφορία που σας μεταφέρουμε.

Παράλληλα, ο σύλλογος του Περιστερίου συνεχίζει να κυνηγά σε νομικό επίπεδο την υπόθεση του 3ου αγώνα με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Facebook Comments