Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά την αναμέτρηση του ΝΟ Πατρών με τον ΟΦΗ, που δεν θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 14:00 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών.

Ο ΟΦΗ δεν ταξίδεψε στην Πάτρα από λάθος όχι του συλλόγου, αλλά συγκεκριμένου φορέα και τώρα οι Κρητικοί βρίσκονται ενώπιον μιας πολύ δύσκολης κατάστασης, με τον Κώστα Φιτσανάκη να μιλάει στο #AQF24 για τα δεδομένα που υπάρχουν όσον αφορά το εν λόγω παιχνίδι:

«Έγινε ένα σοβαρό λάθος με τα εισιτήρια μας, τα οποία βγήκαν από άλλον φορέα και όχι από την ομάδα μας, σε λανθασμένη ημερομηνία. Μπαίνοντας στο… καράβι αντιληφθήκαμε το λάθος. Λόγω τριημέρου δεν μπορούσαμε να το καλύψουμε, δεν υπήρχαν εισιτήρια.

Με τη σύμφωνη γνώμη του ΝΟ Πατρών, είπαμε να γίνει το παιχνίδι άλλη μέρα, δεν είναι πρόθεσή μας να αποφύγουμε κανένα παιχνίδι. Αναμένουμε τι θα γίνει και τι θα αποφασισθεί από την ΚΟΕ. Δεν είναι ευθύνη της ομάδας μου ότι σήμερα δεν ήταν στην Πάτρα. Ηθικά, είναι άδικο αν τιμωρηθούμε. Οι κανονισμοί πρέπει να ακολουθούνται ωστόσο, θέλουμε να παίξουμε το παιχνίδι και δεν βρίσκουμε λόγο να μην το παίξουμε».