Ο κόσμος της περιφέρειας είχε μια ζεστή «αγκαλιά» για τους Ασημένιους Ολυμπιονίκες!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Η Εθνική Ομάδα των Ανδρών έδωσε την Τρίτη μία πολύ ωραία, φιλική, αναμέτρηση απέναντι σε εκείνη των ΗΠΑ κερδίζοντας 16-13. Ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε μία πολύ συγκεκριμένη ιδιαιτερότητα. Ο κόσμος που βρέθηκε στο κολυμβητήριο του Βόλου για να παρακολουθήσει το παιχνίδι έδειξε ιδιαίτερη θέρμη απέναντι στους Ασημένιους Ολυμπιονίκες, αποθεώνοντας τους.

Συγκεκριμένα πολλοί μικροί αθλητές από όλες τις ακαδημίες των ομάδων του Βόλου (αλλά και της Λάρισας) προσήλθαν για να θαυμάσουν την ομάδα που ύψωσε ψηλά την ελληνική σημαία το καλοκαίρι στο Τόκιο. Παίκτες και προπονητές της Εθνικής έζησαν το βράδυ της Τρίτης μία εμπειρία πραγματικά πανέμορφη.

Οι μικροί θαυμαστές προσέγγισαν τους Ολυμπιονίκες και τους ζήτησαν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Και φυσικά εκείνοι πως να τους χαλάσουν χατίρι; Έτσι λοιπόν  μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι άνθρωποι που αγαπούν την Εθνική ομάδα έβγαλαν φωτογραφίες, πήραν αυτόγραφα, υπογεγραμμένες μπάλες από τους Έλληνες διεθνείς σε μία ημέρα η οποία θύμιζε γιορτή και τα χαμόγελα ήταν σκορπισμένα παντού.

Είναι αλήθεια πως οι άνθρωποι της περιφέρειας έχουν αποδείξει επανειλημμένα πως διψούν για αθλητισμό, και κάθε φορά που τους δίνεται η δυνατότητα εκφράζουν το θαυμασμό, το σεβασμό και την αγάπη τους απέναντι στους εκφραστές των Εθνικών προσπαθειών. Η χθεσινή μέρα οφείλει να μας παραδειγματίζει όλους και να μας θυμίζει να στηρίζουμε τους ανθρώπους που παλεύουν συνεχώς για το καλύτερο αποτέλεσμα και διαφημίζουν τη χώρα μας και τον αθλητισμό της Παγκοσμίως. Έτσι ακριβώς χθες οι αθλητές μας, οι Ασημένιοι Ολυμπιονίκες της Ιαπωνίας πήρα τα δικά τους άτυπα βραβεία που δεν προσμετρούνται από κάποια στατιστική υπηρεσία. Οι αγκαλιές, οι φωτογραφίες, τα χαμόγελα και η “ζεστή” και “ζωντανή” εκτίμηση είναι το σπουδαιότερο… πριμ, εκείνο που μπαίνει και ριζώνει στις καρδιές των αθλητών και τους κρατά “ζεστό” το κίνητρο για τις επόμενες προσπάθειες τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA