Ο Ιωνικός διάλεξε το δρόμο της επιτυχίας με την πρόσληψη της Λούση Μοβσεσιάν!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Σε μια ακόμη προπονητική προσθήκη προχώρησε ο Ιωνικός Νίκαιας, αυτή την φορά για το γυναικείο τμήμα του, ανακοινώνοντας σήμερα (25/08), την έναρξη της συνεργασίας του με την Λούση Μοβσεσιάν. Η ανοδική πορεία της στον πάγκο, τόσο των κοριτσιών όσο και των γυναικών, του Πανιωνίου τα τελευταία χρόνια, σίγουρα προσέλκυσε το ενδιαφέρον των Νικαιωτών, οι οποίοι φαίνεται να επενδύουν στο μέλλον της ομάδας, αναβαθμίζοντας τις υποδομές!

Η Λούση Μοβσεσιάν είναι γνωστή για τον τρόπο που δουλεύει με τα παιδιά και δεν είναι τυχαίο ότι αθλήτριες που πρωταγωνιστούν στην Α1 γυναικών ξεκινούν από τα χέρια της. Ο Ιωνικός έκανε την καλύτερη επιλογή και τα αποτελέσματα θα φανούν σε βάθος χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιωνικού Νίκαιας:

«Ο Α.Ο. Ιωνικός Νίκαιας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια Λούση Μοβσεσιάν η οποία για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα προσφέρει τις υπηρεσίες της στα τμήματα υποδομών της υδατοσφαίρισης. Πιο συγκεκριμένα, θα βρίσκεται στη θέση της υπεύθυνης των ακαδημιών στο γυναικείο τμήμα σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπενόπουλο.

Η Λούση Μοβσεσιάν ξεκίνησε τη καριέρα της ως προπονήτρια ακαδημιών το 2014 στην ομάδα του Πανιωνίου. Την ίδια χρονιά ήταν επίσης βοηθός στη γυναικεία ομάδα του Πανιωνίου, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2. Η επαγγελματική της πορεία συνεχίστηκε στο σύλλογο της Νέας Σμύρνης, αναλαμβάνοντας το τμήμα των Κορασίδων, Μίνι Κορασίδων και Ακαδημιών μέχρι πρότινος. Τη χρονιά 2018-19 κατέκτησε τη 3η θέση με τις Κορασίδες και τη 3η θέση με τις Μίνι Κορασίδες.

Καλωσορίζουμε τη Λούση Μοβσεσιάν στην Ομάδα μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο της»!

Δέσποινα Μπαλαχτάρη

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA