Ο «Γολγοθάς» που ανέβηκε ο Βάργκα για την υγεία του και η επιστροφή!

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μετά από ένα μήνα απουσίας και ταλαιπωρίας λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, ο αρχηγός της ομάδας της Φερεντσβάρος, Ντένες Βάργκα, επέστρεψε!

Ο σούπερ σταρ της Ουγγρικής ομάδας είχε δηλώσει προηγουμένως ότι ο λόγος της απουσίας του ήταν ότι είχε διαγνωστεί με μια ασθένεια που επηρεάζει αρκετά τους άνδρες και δεν ήταν δυνατόν να αναβάλει τη θεραπεία... Ύστερα από 9 μέρες ιατρικής προετοιμασίας, υποβλήθηκε στην κύρια διαδικασία ίασης του προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε. Έτσι ύστερα από δύο εβδομάδες αποχής κατάφερε να ξεκινήσει προπονήσεις και να επανενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας, παίζοντας και στον αγώνα με τη Χόνβεντ, σκοράροντας, μάλιστα, το νικητήριο γκολ!

«Πραγματικά έχασα έναν μήνα, αλλά αυτός ο ένας μήνας δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο», είπε αρχικά ο Βάργκα, συνεχίζοντας πως «Δεν έχω την ίδια αντοχή με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, αυτό που μετράει είναι ότι πήρα το πράσινο φως και μπορώ να παίξω. Ο γιατρός μου είναι αισιόδοξος πως δεν υπάρχει ανάγκη παρακολούθησης της κατάστασης μου πλέον, κάτι που με χαροποιεί γιατί  πραγματικά ήθελα να ξεφύγω από αυτή την περιπέτεια, οπότε από εδώ και στο εξής εστιάζω στο ξαναβρώ τη φόρμα μου και να ανακτήσω τη δύναμή μου».

Σε κάθε περίπτωση, με την επιστροφή του στις πισίνες, γεμίζουν σημαντικά κενά στην ομάδα, καθώς είναι ο παίκτης που και τη φετινή σεζόν ξεχώρισε καθ’ όλη της τη διάρκεια, με την κρισιμότητα των γκολ που πέτυχε, αλλά και προσφέροντας πλούσιο θέαμα στο κοινό με τις τρομερές ικανότητες που έχει. Για την Παγκόσμια και ουγγρική υδατοσφαίριση, το ότι ο Βάργκα καταφέρνει να βγει νικητής σε αυτή τη μάχη, είναι κάτι εξόχως σημαντικό…

 

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA