Ο Γιώργος Μαυρωτάς συνεχίζει δικαίως ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού!

by Aquafeed 24

Η κυβέρνηση γνωστοποίησε την Πέμπτη (20/7) όλους τους νέους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς των υπουργείων, με τον Γιώργο Μαυρωτά να συνεχίζει ως Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρχαν ανακοινώσεις για την στελέχωση των υπουργείων από νέους Γενικούς και Ειδικούς Γραμματείς, με την ελληνική κυβέρνηση να αφήνει 34 στις θέσεις που κατείχαν και να προχωράει σε 29 νέες τοποθετήσεις.

Όσον αφορά στον τομέα του αθλητισμού, ο Γιώργος Μαυρωτάς θα συνεχίζει να ασκεί καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, έχοντας μεγάλη πολιτική εμπειρία αλλά και κουβαλώντας ένα σημαντικό αθλητικό background με παρουσίες σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα αλλά και Ολυμπιακούς Αγώνες με την Εθνική πόλο Ανδρών.

“Μόνο κριτήριο για την επιλογή των 63 Γενικών και Ειδικών Γραμματέων που στελεχώνουν τη νέα κυβέρνηση είναι η δυνατότητα να ανταποκριθούν στον ρόλο τους, με βάση την εμπειρία και την επαγγελματική τους διαδρομή”, τόνισαν άνθρωποι από το Μαξίμου.

Το γεγονός ότι ο Γιώργος Μαυρωτάς συνεχίζει στην εν λόγω θέση είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον αθλητικό κόσμο της χώρας, καθώς είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στο κατάλληλο πόστο. Για το πρόσωπο του ΓΓΑ αποτελεί επίσης μια δικαίωση, παρά τις επίμονες Κασσάνδρες που ονειρεύονταν το αντίθετο.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA