Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο θρύλος της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, ο οποίος ύστερα από εννέα χρόνια ως ηγέτης της Προ Ρέκο (Με ενδιάμεση στάση το 2012-2014 στη Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς) αποχωρεί από την κορυφαία ιταλική ομάδα.

Δύο χρόνια πριν ο Φιλίποβιτς συμφώνησε με τον ιδιοκτήτη της Ρέκο, τον Γκαμπριέλε Βόλπι και τον Μαουρίτσιο Φελούγκο, ότι μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν θα ανανέωναν τη συνεργασία τους και έτσι έγινε παρότι η Ολυμπιάδα αναβλήθηκε για το επόμενο καλοκαίρι. Ο αρχηγός της εθνικής Σερβίας φεύγει με πικρία γιατί δεν έδωσε μάχη και δεν πάλεψε μέχρι το τέλος με την Προ Ρέκο για ακόμη έναν τίτλο, καθώς ο κορονωϊός τον πρόλαβε.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο ίδιος δήλωσε ότι υπάρχουν ομάδες που θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί, αρκεί να έχουν τους υψηλότερους στόχους, δηλαδή την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οκτώ πρωταθλήματα, επτά κύπελλα, τρία Τσάμπιονς Λιγκ και δύο Σούπερ Καπ Ευρώπης είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη και είναι η κληρονομιά που αφήνει ο Φιλίποβιτς στην Προ Ρέκο. Όσο για την επόμενη ομάδα του, θα πρέπει να έχει μεγάλη οικονομική δύναμη για να τον φέρει κοντά της.

Facebook Comments