Σε μία ανακοίνωση που τα περιείχε… όλα προχώρησε ο Εθνικός Πειραιά. Συγκεκριμένα με ο «Αυτοκράτορας» γνωστοποίησε την ανανέωση συνεργασίας με τους δύο γκολκίπερ της ομάδας τον Ιάσονα Γρηγοριάδη και τον Αντώνη Δροσόπουλο, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί όποτε χρειάστηκε πραγματοποιώντας πολύ σημαντικές αποκρούσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, δείχνοντας ότι η ομάδα μπορεί να στηριχτεί σε εκείνους με την «ασφάλεια» που παρέχουν κάτω από τα δοκάρια.
Πέραν όμως των ανανεώσεων υπήρχε και μία επιστροφή! Εκείνη του Πέτρου Πρωτοψάλτη ο οποίος θα προσφέρει πολύτιμες λύσεις στα δύο μέτρα ενώ θα αυξηθούν και τα «όπλα» στα στη φαρέτρα του Φάνη Κουντουδιού αφού αποκτήθηκε και ο Συμεών Λαδάς. Ο νεαρός περιφερειακός τη σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε με το σκουφάκι του Ιωνικού Νικαίας και συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας του.
Η ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με τους τερματοφύλακες της ομάδας, Ιάσονα Γρηγοριάδη και Αντώνη Δροσόπουλο.
Παράλληλα, γνωστοποιείται και η επαναφορά στο ρόστερ της ομάδας ανδρών του Πέτρου Πρωτοψάλτη, καθώς και η προσθήκη του νεαρού περιφερειακού, Συμεών Λαδά, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε το σκουφάκι του Ιωνικού Νικαίας
Facebook Comments