Η πόλη που ζει και αναπνέει για το πόλο, η πόλη με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στο άθλημα, ο Πειραιάς και ο Δήμος Πειραιά σε μια λιτή και όμορφη τελετή βράβευσε τις γυνακείες ομάδες του Ολυμπιακού και του Εθνικού το απόγευμα της Κυριακής.

Αφορμή για την εν λόγω εκδήλωση αποτέλεσε, φυσικά, η κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό και του ΛΕΝ Τρόφι από τον Εθνικό μέσα στη διάρκεια της σεζόν, ενώ στην τελετή έδωσαν το «παρών» ο δήμαρχος, Γιάννης Μώραλης, ο ΓΓΑ Γιώργος Μαυρωτάς, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος και η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες, διατελώντας και αρχηγός. Η βράβευση έγινε μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πειραιά, «Ανδρέας Γαρύφαλλος».

Το μήνυμα του Γιάννη Μώραλη: 

«Σε μια λιτή, αλλά πολύ όμορφη και συγκινητική τελετή, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας, βραβεύσαμε χθες τις ομάδες πόλο των γυναικών του Ολυμπιακού και του Εθνικού για τις μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες τους, την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό και του LEN Trophy από τον Εθνικό. Για εμάς έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι οι δύο ομάδες του Πειραιά βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης, γεμίζοντας όλη την Ελλάδα, αλλά και τον Πειραιά λίγο περισσότερο, με υπερηφάνεια! Συγχαρητήρια σε όλους!».

Facebook Comments