Στον ΠΑΟΚ και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου. Η διοίκηση ανακοίνωσε την παραμονή του 45χρονου τεχνικού.

Ο Έλληνας τεχνικός έχοντας ως προίκα την απόδοση της τελευταίας αγωνιστικής χρονιάς με την είσοδο του ΠΑΟΚ στα Play-Off, συνεχίζει για ακόμα μία χρονιά προκειμένου ο Δικέφαλος να κάνει ακόμα ένα βήμα πιο ψηλά», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ.

Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά με τον ΠΑΟΚ, αποφασίστηκε από κοινού η ανανέωση συνεργασίας. Με μεγάλη ευχαρίστηση αποδέχτηκα και εγώ στο να συνεχίσω να είμαι στον πάγκο του ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα, και εννοείται ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στους αδερφούς Νικολαΐδη, και ειδικότερα στον Γιώργο, οι οποίοι είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και δίνουν συνέχεια τον καλύτερο τους εαυτό.

Θα κοιτάξουμε την επόμενη σεζόν, να φτιάξουμε το ρόστερ, να έρθουν αθλητές οι οποίοι με την εμπειρία τους και την απόδοση τους θα δώσουν το κάτι παραπάνω σε σχέση με την φετινή χρονιά, μιλώντας πάντα αγωνιστικά. Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και μακάρι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω την επόμενη σεζόν, χωρίς να έχουμε προβλήματα με διακοπές.

Το σκεπτικό μας είναι να στηριχτεί η ομάδα στις υποδομές και στα παιδιά που βγαίνουν από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟΚ είναι μία από τις πιο νεανικές ομάδες στο πρωτάθλημα. Εύχομαι υγεία να υπάρχει, διάθεση και όρεξη υπάρχουν ήδη, όλα δείχνουν ιδανικά. Μακάρι όλα αυτά να αποτυπωθούν στο νερό και ο ΠΑΟΚ να είναι μία ομάδα η οποία θα ξεχωρίσει για τις αγωνιστικές της επιδόσεις».

Facebook Comments