Ο χαρισματικός σκόρερ, Νίκολα Μοσκόφ, στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων!

by Aquafeed 24

Οι προεργασίες αρκετών ελληνικών συλλόγων της Α1 κατηγορίας ανδρών έχει ξεκινήσει ήδη, παρότι ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί για όλους το φετινό πρωτάθλημα, με στόχο την υλοποίηση ενός επιτυχημένου σχεδιασμού για τη νέα αγωνιστική περίοδο που θα ξεκινήσει – σύμφωνα με πληροφορίες – μέσα στον Σεπτέμβριο.

Ο χρόνος μπορεί να φαίνεται αρκετός, ωστόσο οι ομάδες και κατ’ επέκταση οι προπονητές αυτών, επιθυμούν να ολοκληρώσουν όσο πιο σύντομα γίνεται τον σχεδιασμό, καθώς αρχές Αυγούστου οι περισσότεροι σύλλογοι θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τη νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του #AQF24, στο στόχαστρο όχι μιας, αλλά περισσοτέρων ελληνικών συλλόγων της Α1 ανδρών βρίσκεται ένας χαρισματικός σκόρερ, ο Νίκολα Μοσκόφ, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Στεάουα Βουκουρεστίου, ωστόσο στο ελληνικό κοινό συστήθηκε όταν ήρθε στην Αθήνα για τον Απόλλωνα, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για τον Πανιώνιο.

Η ευχέρεια του Μοσκόφ στο σκοράρισμα είναι σπάνια και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλές ελληνικές ομάδες τον βολιδοσκοπούν, καθώς μιλάμε για έναν περιφερειακό με έκρηξη, δυνατό σουτ, ποικιλία στην εκτέλεση, με τον Μαυροβούνιο αθλητή να έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος τρεις διαδοχικές σεζόν με το σκουφάκι του Απόλλωνα, στο πρόσφατο παρελθόν. Προς το παρόν, ο Μοσκόφ δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα και μπορεί να λογίζεται ως ελεύθερος στη μεταγραφική αγορά, ωστόσο θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Σε επικοινωνία που είχε το #AQF24 και ο Ορέστης Κανελλόπουλος μαζί του, ο Μαυροβούνιος «μπόμπερ» δήλωσε τα εξής: «Συζητάω με αρκετές ομάδες, ωστόσο δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμη. Δίνω 90% πιθανότητες να παίξω στην Ελλάδα την επόμενη σεζόν και θα δούμε σε ποια ομάδα».

ΥΓ: Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε κερδίσει τον σεβασμό, διότι είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, όσον αφορά τους αθλητές. Υπάρχουν παιδιά που μπορεί να έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για φέτος, ωστόσο δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά. Αποτελεί χρέος μας να επιδείξουμε σεβασμό στις περιπτώσεις αυτές που βρίσκονται κοντά σε μια νέα αθλητική στέγη, έως ότου ολοκληρωθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες απέναντι τους.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA