Η ομάδα πόλο Ανδρών του Άρη Θεσσαλονίκης πέρασε στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, της Α2 κερδίζοντας με 11-6 την Ηλιούπολη στο τρίτο παιχνίδι τη σειράς και ο προπονητής του ΑΡΗ, Κώστας Παυλίδης, στάθηκε στη σημαντική παρουσία του κόσμου που έδωσε ώθηση στους παίκτες, καθώς και στον κρίσιμο ημιτελικό με αντίπαλο τον ΝΟ Πατρών.

Αναλυτικά ανέφερε: «Τη σημερινή νίκη την οφείλουμε στην καλή προετοιμασία μας αλλά για την έκτασή της υπεύθυνος είναι ο όγδοος παίκτης μας, ο κόσμος του ΑΡΗ, που δημιούργησε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα δίνοντάς μας το απαραίτητο πλεονέκτημα. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί ακόμα, ξεχνάμε τη σημερινή νίκη και επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι με τον ΝΟΠ».

Παράλληλα, ο A.Σ.  ΑΡΗΣ  και το τμήμα Πόλο Ανδρών ένιωσαν την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον κόσμο του ΑΡΗ που βοήθησε το τμήμα με την συμπαράσταση του στον αγώνα με την Ηλιούπολη και «σφράγισε» την πρόκριση στα ημιτελικά των play-offs. Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο το ότι ο υπέροχος λαός του Άρη Θεσσαλονίκης αγκαλιάζει το τμήμα υδατοσφαίρισης.