Ο Άρης Γρηγοριάδης τάχθηκε στο πλευρό Γιαννόπουλου

by Aquafeed 24

Ανοιχτά και δημόσια υπέρ της κίνησης «Κολυμπάμε Μαζί» τάχθηκε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του Μόντρεαλ και εκ των κορυφαίων Ελλήνων κολυμβητών όλων των εποχών, Άρης Γρηγοριάδης.

Μέσω κοινωνικών δικτύων, ο σπουδάιος κολυμβητής πήρε θέση για τις εκλογές της ΚΟΕ και υποστηρίζει τον Κυριάκο Γιαννόπουλο, ενόψει των επερχόμενων εκλογών. Σιγά, σιγά, αρκετοί μεγάλοι αθλητές δίνουν «ψήφο εμπιστοσύνης» στις προτιμήσεις τους και μένει να δούμε ποιοί ακόμη θα πράξουν κάτι αντίστοιχο για τους υπόλοιπους πόλους των εκλογών.

Και δεν είναι μόνον το αντίπαλο δέος του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, που ακόμη δεν έχει αποκαλύψει το «πρώτο» όνομα, καθώς μια νέα πλευρά έχει αρχίσει να εκφράζεται στις πισίνες και μάλιστα με έναν πολύ δυνατό πρωταγωνιστή. Οπότε, μένει να δούμε αν οι παρατάξεις στις εκλογές θα είναι δύο ή τρεις. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά.

 

Η δημοσίευση του Άρη Γρηγοριάδη:

«Από το 2001 που κολύμπησα το πρώτο μου αγωνιστικό 50αρι στη Θεσσαλονίκη, μέχρι το τελευταίο στις 23 Ιουνίου 2017 στη Ρώμη, επί 17 χρόνια αγωνιστικής κολύμβησης θυμάμαι την ομοσπονδία μας με τα ίδια πρόσωπα και τα ίδια προβλήματα.
Ως αθλητής σεβόμουν πάντα τους θεσμούς, κοίταζα την δουλειά μου και ας μην είχα ιδιαίτερη στήριξη. Φορούσα το σκουφάκι με το εθνόσημο, έκανα προπόνηση και κολυμπούσα για να πετύχω τους στόχους μου και να φέρω διακρίσεις.
Κλείνοντας το κεφάλαιο πρωταθλητισμός βρέθηκα αποστασιοποιημένος όπως πολλοί άλλοι κολυμβητές, καθώς δεν υπήρξε ποτέ διάθεση από τις διοικήσεις της ομοσπονδίας να υπάρξει ανανέωση, αξιοποίηση και ανάδειξη νέων στελεχών.
Μέχρι που ήρθε ο νέος αθλητικός νόμος του Λευτέρη Αυγενάκη που εκτόξευσε τον ελληνικό αθλητισμό όσο κανένας άλλος από τους προκατόχους του και άνοιξε διάπλατα την πόρτα που χρόνια ήταν κλειστή σε όλους εμάς, παλιούς πρωταθλητές και νέα αθλητικά στελέχη που θέλουμε και μπορούμε να εξελίξουμε την ΚΟΕ.
Η απόφαση του Κυριάκου Γιαννόπουλου, ενός μεγάλου αθλητή και διακεκριμένου διεθνούς διοικητικού στελέχους, να διεκδικήσει την προεδρία, μου δημιούργησε την αισιοδοξία πως κάτι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο άθλημά μας.
Ο Κυριάκος είναι ένας από εμάς τους αθλητές και είμαι βέβαιος πως αφού κατάφερε να χτίσει κολυμβητήριο στην έρημο και να βάλει το κολύμπι στην κουλτούρα ενός αραβικού λαού, μπορεί να επανεκκινήσει τον ελληνικό υγρό στίβο που εδώ και δεκαετίες ακολουθεί το ίδιο διοικητικό μοντέλο.
Κολυμπάμε Μαζί στη νέα εποχή, αφήνουμε πίσω το παλιό και όλοι μαζί θα κάνουμε την ομοσπονδία μας σπίτι πιο φιλόξενο για τον αθλητή και την αθλήτρια, τον προπονητή και την προπονήτρια.
Στηρίζω την κίνηση του Κυριάκου Γιαννόπουλου γιατί δεν θέλω να παραμείνω ο μοναδικός Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής πισίνας»

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA