Ο αρχηγός του Εθνικού, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, γράφει στο blog του στο #Aquafeed24!

by Aquafeed 24

Με την αγωνιστική του απόδοση να ανεβαίνει σταδιακά μέσα στη σεζόν, ο Εθνικός Πειραιώς του Φάνη Κουντουδιού εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα Πλέι Οφ της Α1 ανδρών και τερμάτισε 4ος στην κανονική περίοδο.

Ο «Αυτοκράτορας» στην Α’ φάση των Πλέι Οφ θα αντιμετωπίσει τον Υδραϊκό, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της ομάδας και ηγέτης της φετινής προσπάθειας, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, αρθρογραφεί στο #Aquafeed24 για την πορεία του Εθνικού και τους στόχους ενόψει Πλέι Οφ.

Ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας blogάρει στο #Aquafeed24

«Όλοι μιλούν για το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της τελευταίας 10ετίας.

Όχι  όσον αφορά την ανάδειξη του πρωταθλητή αλλά για τις υπόλοιπες θέσεις. Όλες οι ομάδες ήταν αξιόμαχες με δυνατούς και ταυτόχρονα θεαματικούς αγώνες, έτσι ακόμα πιο αμφίρροποι, θα είναι και οι αγώνες των Play Off.

Η ομάδα μας, η ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, που αποτελείται κατά βάση από νεαρούς και φερέλπιδες αθλητές, έδειξε σταδιακά αγωνιστική βελτίωση και σε πρώτη φάση πετύχαμε την συμμετοχή μας στα Play Off.

Στο επίπεδο της ατομικής προσπάθειας αλλά και στη συλλογική προσπάθεια με την επίτευξη στόχων, οι νεαροί αθλητές αποκτούν ισχυρά κίνητρα προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα-ευκαιρία να πλαισιώσουν την Εθνική μας ομάδα και να αγωνιστούν γι αυτήν.

Σε αυτή την προσπάθεια, τη διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας, ενώνει η συνείδηση της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου στο άθλημα.

Το φρόνημα, η αγωνιστικότητα, η εμμονή κι επιμονή στον σκοπό, διαμορφώνουν χαρακτήρα και ως αθλητές αλλά και ως άνθρωποι και αυτή θα είναι η στοχοθεσία μας και η προσπάθειά μας στους αγώνες που ακολουθούν».

Παναγιώτης Παπαδόγκωνας

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA