Ο Απόστολος Τσαγκαράκης νέος διευθυντής αθλημάτων στη LEN

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Μεγάλη διάκριση εξόχως τιμητική και επιτυχία για τον ελληνικό Υγρό Στίβο καθώς ο Απόστολος Τσαγκαράκης, εξελέγη ως ο νέος διευθυντής όλων των αθλημάτων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN) πλην της Υδατοσφαίρισης.

Πρώην κολυμβητής και από τους καλύτερους στην Ελλάδα στα 50μ – 100μ ελεύθερο, έχει καταφέρει να διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στο χώρο του αθλητικού μάρκετιγκ, στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων και στη διαχείριση κορυφαίων αθλητικών γεγονότων.

Ο Απόστολος Τσαγκαράκης εργάστηκε στο International Swimming League και θα αρχίσει να συνεργάζεται με τη LEN από την 1η Νοεμβρίου.

Η επίσημη όμως παρουσίαση του έγινε σήμερα (22/10) στην Αττάλεια της Τουρκίας όπου διεξάγεται το Κογκρέσο της LEN.

Την Κολυμβητική Ομοσπονδία εκπροσωπεί ο Γενικός Γραμματέας, Στέφανος Αυγουλέας.

Νέος εκτελεστικός διευθυντής ορίσθηκε ο Πατρίς Κοστ, που έχει διατελέσει σχολιαστής στην τηλεόραση και στη συνέχεια εμπορικός διευθυντής και υπεύθυνος τηλεοπτικών της ΟΥΕΦΑ.

Διευθυντής της Υδατοσφαίριση θα είναι ο Ρενάτο Ζίβκοβιτς, από την Κροατία. Ήταν επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής του εξαιρετικά επιτυχημένου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης στο Σπλιτ καθώς και Γενικός Γραμματέας της Κροατικής Ομοσπονδίας Υδατοσφαίρισης.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι, εκτός από την πρόσφατα ομάδα Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας που συστάθηκε με επικεφαλής τον Νικ Ντέιβις, η LEN θα δημιουργήσει δύο ακόμη εξειδικευμένες ομάδες για τη διαχείριση του μάρκετινγκ και των χορηγιών.

Ανακοινώθηκε επίσης ότι με κοινή συναίνεση, έχει συμφωνηθεί ότι ο Μάρκο Μπίρι, Operation Manager της LEN, θα αποχωρήσει άμεσα. Ο Μάρκο Μπίρι, πέρασε 17 χρόνια στη LEN, ξεκινώντας ως Διευθυντής Αθλητισμού για την Υδατοσφαίριση, υπηρετώντας ως προσωρινός εκτελεστικός διευθυντής πριν αναλάβει το ρόλο ως Operation Manager.

Ο πρόεδρος της LEN Αντόνιο Σίλβα είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Μάρκο για τη μακρόχρονη και αφοσιωμένη υπηρεσία του στη LEN. Το πάθος και η αφοσίωσή του στο χώρο μας ήταν πάντα στην κορυφή και, εκ μέρους της LEN, θα ήθελα να του ευχηθώ καλή τύχη στις μελλοντικές του προσπάθειες».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA