Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson υποδέχεται την Πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ένα ματς – γιορτή για το LEN Champions League! (LIVE STREAMING)

by Aquafeed 24

Πηγή: alimoswaterpolo.com

Όσα πολλοί σύλλογοι στην Ευρώπη ονειρεύονται χρόνια, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson τα έχει υλοποιήσει μέσα σε μια τριετία και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει πλάνο και αγάπη, τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι. Το ταξίδι του συλλόγου στα ευρωπαϊκά κύπελλα ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, ένα μονοπάτι πρωτόγνωρο, παρθενικό, που γεμίζει εμπειρίες και αισιοδοξία για το μέλλον.

Έτσι, λοιπόν, για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson έφθασε η ώρα που θα υποδεχτεί την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, την κορυφαία ομάδα στον κόσμο, την καταλανική Σαμπαντέλ το Σάββατο στις 20:00 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του LEN Champions League και άπαντες στην ομάδα του Πάνου Βέργου ανυπομονούν για την εν λόγω αναμέτρηση – γιορτή, καθώς επιβεβαιώνει τα άλματα προόδου που έχει κάνει ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ.

Στην πρώτη της ευρωπαϊκή χρονιά, η ομάδα του Πάνου Βέργου πέρασε με απόλυτη επιτυχία από τα προκριματικά στη Βουδαπέστη και στη φάση των Ομίλων έχει συγκεντρώσει έξι βαθμούς, όντας έως τώρα στη 2η θέση του Β’ Ομίλου, με τη Σαμπαντέλ να πρωπορεύεται με δώδεκα βαθμούς.  Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson πραγματοποίησε ένα πολύ καλό παιχνίδι για αρκετά λεπτά, ωστόσο λύγισε εν τέλει στην ποιότητα της Σαμπαντέλ με 14-7.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ προέρχεται από δύο ευρείες νίκες στην Α1 γυναικών επί της ΝΕΠ και της ΑΕΚ, μπαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και τα κορίτσια της ομάδας θέλουν να δείξουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης το Σάββατο και να κρατήσουν ως παρακαταθήκη για τη συνέχεια την εμφάνισή τους. Μοναδική απουσία, αλλά ιδιαίτερα κομβική, για το σύνολο του Πάνου Βέργου, αυτή της Ίλσε Κούλχας, που δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Σαμπαντέλ.

Λίγες ώρες πριν τον ευρωπαϊκό αγώνα, η έμπειρη περιφερειακός, Τίνα Κοντογιάννη, μίλησε στο alimoswaterpolo.com:

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση κόντρα στη Σαμπαντέλ σε LIVE STREAMING

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA