Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson ανανέωσε με τον Πάνο Βέργο έως το 2027!

Από... νωρίς φροντίζει για το μέλλον ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ!

by Aquafeed 24

Ύστερα από μόλις λίγους μήνες συνεργασίας, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και ο Πάνος Βέργος όχι απλώς συνεχίζουν με κοινό όραμα για τη φετινή σεζόν, αλλά μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους έως το 2027!

Η επιτυχημένη πορεία του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ υπό τις οδηγίες του πολύπειρου τεχνικού αναγνωρίστηκε από τον σύλλογο και η σύμπλευση των εν λόγω δυνάμεων θα συνεχιστεί για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως ανακοινώθηκε στο alimoswaterpolo.com 

Με τον Πάνο Βέργο στο «τιμόνι» ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κατάφερε στην παρθενική του ευρωπαϊκή συμμετοχή να αφήσει το στίγμα του στο LEN Champions League, προκρινόμενος από τα προκριματικά με μεγάλες νίκες και συμμετέχοντας με αξιώσεις στη φάση των Ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ στο ελληνικό πρωτάθλημα η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η παρέα της πραγματοποίησαν υψηλές πτήσεις, με ωραίο και σύγχρονο πόλο, κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της Α1 γυναικών.

Η ανακοίνωση του ΑΛΙΜΟΥ ΝΑΣ Betsson: 

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Γιάννης Ζουμπουλίδης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας τους με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας, Πάνο Βέργο.

Μια σχέση και συνεργασία εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, η οποία θα συνεχιστεί έως το 2027, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για επέκταση της συμφωνίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Τα καλύτερα έρχονται και το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό για τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson.

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA