Το βράδυ της Πέμπτης, 16/6, η ευρωπαϊκή υδατοσφαίριση χορεύει σε ρυθμούς «Βουλιαγμένης», καθώς ο Ναυτικός Όμιλος ενεργοποίησε μια μεγάλη «βόμβα» με την απόκτηση του Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα του Ομίλου από την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

«ΒΟΜΒΑ» του ΝΟ Βουλιαγμένης: Έφερε στην Ελλάδα τον Βουγιασίνοβιτς!

TREMENDOUS NEWS: Vladimir Vujasinovic is Vouliagmeni’s new head coach!

Ήδη, ο αντίκτυπος της σπουδαίας συμφωνίας που πέτυχε η Διοίκηση του ΝΟΒ είναι άκρως θετικός και το #AQF24, επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Βουλιαγμένης, Αρτίν Ελμισιάν, ο οποίος έλυσε τις απορίες μας σχετικά με τις διαπραγματεύσεις με τον Σέρβο θρύλο της υδατοσφαίρισης:

«Ο Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς είναι από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο, θέλαμε να επενδύσουμε στους αθλητές του Ομίλου, καθώς και στα νεαρά παιδιά του συλλόγου και για αυτό προσπαθήσαμε να φέρουμε ένα τόσο μεγάλο όνομα, που έχει γράψει ανεξίτηλη ιστορία στην παγκόσμια υδατοσφαίριση.

Πριν από μια εβδομάδα έγινε η πρώτη επαφή μαζί του, καλύψαμε όλες τις απαιτήσεις που είχε, του άρεσε πάρα πολύ το πρότζεκτ του ΝΟ Βουλιαγμένης και το γεγονός ότι οι ακαδημίες του Ομίλου είναι γεμάτες παιδιά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έκλεισε η συμφωνία και προχωράμε για το καλύτερο τη νέα χρονιά».

Facebook Comments