Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, ΝΟ Λάρισας και Πανιώνιος πήραν από έναν βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση με το τελικό σκορ να είναι 11-11.

Η γηπεδούχος ομάδα βρισκόταν μπροστά στο σκορ, με τον Πανιώνιο να ισοφαρίζει στο ημίχρονο (6-6). Με τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου, ο ΝΟΛ πήρε και πάλι τα ηνία, όμως ο Πανιώνιος κατάφερε να φύγει από τη Λάρισα με την ισοπαλία (11-11), χάρη σε γκολ της Άρτεμις Σαφέτη.

Η νεαρή αθλήτρια έδωσε στον «Ιστορικό» του Σταμάτη Χέλμη τον πρώτο του βαθμό στην Α’ κατηγορία, καθώς μπήκε ως δεύτερη φουνταριστός από τη θέση «5» και ισοφάρισε με γυριστό 2:31 πριν τη λήξη του αγώνα!

Πρώτη σκόρερ του αγώνα ήταν η Ηρώ Καριπίδου με 4 τέρματα, ενώ ακολούθησαν η Μελίνα Καριπίδου με 3 και για τον Πανιώνιο η Τόνια Σολανάκη με 3.

Την πρώτη της εμφάνιση με τον ΝΟΛ του Σπύρου Τσιάρα πραγματοποιήσε η Καλιπόνι ΜαγκΚί.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  11-11

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-4, 3-2, 2-3

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Παπαϊωάννου, Σαμαρά, Τουλουμτζίδου 1, Πουστινίκοβα, Καριπίδου Μ. 3, Καλογιάννη, Κολτσίδα 1, Λαμπρονίκου, Τερζή 2, Χασιώτη, Πατούνα, Πετάση, Καριπίδου Η. 4, ΜαγκΚί, Τσιάρα

Πανιώνιος (Σταμάτης Χέλμης): Τζούρκα, Σαφέτη 2, Δουρέκα 1, Καλογεροπούλου, Αποστολίδου 2, Τούρου, Κούβδου 1, Παπαφιλίππου, Μαλλιαρού, Λιαπάκη, Μπινιάρη, Σολανάκη 3, Πετεινάτου, Χέλμη 2, Μήτσου

Διαιτητές: Σπανουδής, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Νίκος Σπυρόπουλος

Facebook Comments