Ντέρμπι στη Χίο, φοβερή ανατροπή Χανίων και ραντεβού το 2024!

by Aquafeed 24

Πολύ μεγάλο παιχνίδι στο «Ιωνικό Κολυμβητήριο» Χίου, με την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη να υποδέχεται τον ΝΟ Χανίων και η εξέλιξη του αγώνα καθήλωσε τους θεατές που το παρακολούθησαν.

ΝΟ ΧΙΟΥ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-9

Οι Χιώτες πήραν ισχνό προβάδισμα 1-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως στη συνέχεια με συνέπεια δημιούργησαν μεγάλη διαφορά, φθάνοντας το σκορ στο 6-2, όμως κάπου εκεί ήχησαν «καμπάνες» στους αθλητές του Μανούσου Βιζυράκη, οι οποίοι με αδιανόητο σερί γκολ και αποτελεσματική άμυνα ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα, μπαίνοντας μπροστά στο τελευταίο οκτάλεπτο με 6-8, πριν ο Διονύσης Θεοδόσης μειώσει σε 7-8 για τη Χίο.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, οι Χανιώτες σκόραραν με σουτ από την περιφέρεια και ενόσω η ένταση είχε αυξηθεί, κατακτώντας ένα μεγάλο διπλό στη Χίο και κερδίζοντας για δεύτερη φορά την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη τη φετινή σεζόν.

Τα Χανιά έφθασαν έτσι τους οκτώ βαθμούς, αφήνοντας τον ΝΟ Χίου στους έξι και πλέον οι δύο ομάδες θα επιστρέψουν στη δράση τον Μάρτιο του 2024.

Οκτάλεπτα: 1-0, 4-2, 1-3, 1-4

ΝΟ Χίου (Μάκης Βολτυράκης): Καρακούρος Ι., Μιμίδης, Τσικοβάνι 2, Φρυδάς Κων., Καλαργυρός 1, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 2, Γκάγκουλιτς 1, Πανταζόπουλος, Αμπαζής 1, Αγιωργούσης, Κοτσάμπας, Γιαννάρας, Μπόης, Φρυδάς Δημ.

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 3, Παζαΐτης 2, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουσάροβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης

 

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA