Δυνατό ντέρμπι στο «Α. Πεπανός», εκεί όπου η ΝΕ Πατρών υποδέχθηκε τον Νηρέα Γέρακα, σε μια αναμέτρηση με θέαμα, αλλά και ένταση σε αρκετά σημεία του, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας ανδρών.

Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη, με το σύνολο του Γιάννη Σταύρου να πετυχαίνει μια πολύ σημαντική επικράτηση στην Πάτρα, έχοντας ενέργεια και ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά, καθώς το 8-9 έγινε 8-13, πριν διαμορφωθεί το τελικό 9-14.

Προς το φινάλε, ο Τρασάι ισοφάρισε σε 7-7 για τη ΝΕ Πατρών, με τον Κασιμάτη να βάζει μπροστά τον Γέρακα με 7-8 λίγο αργότερα. Στις αρχές της 4ης περιόδου, ο Μαυρεδάκης με λόμπα έγραψε το 7-9 των φιλοξενούμενων, με τον Σπύρο Λυκούδη να μειώνει σε 8-9. Στη συνέχεια, ο Νηρέας Γέρακα όχι απλώς άντεξε την πίεση, αλλά σκόραρε για το 8-11, ενώ το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με σκορ 9-14, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν εντυπωσιακό σερί στα τελευταία λεπτά.

Μέσα στο παιχνίδι, υπήρχαν αρκετές αποβολές με αντικατάσταση, ενώ ο προπονητής του Γέρακα, Γιάννης Σταύρου αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Με αυτό το αποτέλεσμα, ο Νηρέας Γέρακα συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις στον Νότιο Όμιλο, φθάνοντας τους 24 βαθμούς, ενώ η ΝΕ Πατρών παρέμεινε στους 12β. Τέσσερα γκολ για τη ΝΕ Πατρών σημείωσε ο Λυκούδης και τέσσερα για τους νικητές ο Γκιτσάκης.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑ 9-14. Οκτάλεπτα: 3-3, 2-2, 2-3, 2-6. Σκόρερ: ΝΕ Πατρών: Λυκούδης 4, Τουλγαρίδης 2, Τρασάι 2, Αντίοχος 1. Νηρέας Γέρακα: Κυζιώρος 3, Μαυρεδάκης 3, Κασιμάτης 1, Ορφανός 3, Γκιτσάκης 4.