Στη δεύτερη μέρα του τουρνουά Πύθια Καπ και την αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ουγγαρία το #AQF24 έφτασε στην Ιτέα με δικά του έξοδα για να καταφέρει να καλύψει το όμορφο ιστορικό τουρνουά. Οι δύο Εθνικές Ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 11-11 σε ένα πολύ όμορφο ντέρμπι με τις δύο ομάδες να δείχνουν τις ικανότητες τους. Το δημοτικό κολυμβητήριο Ιτέας ήταν γεμάτο από κόσμο το οποίο παρακολούθησε όλες τις αναμετρήσεις του πρωινού προγράμματος.

Το παιχνίδι…

Σε μία αναμέτρηση αντάξια της δυναμικής των δύο ομάδων, Ελλάδα και Ουγγαρία ξεκίνησαν με πολύ καλές άμυνες αμφότερες. Το παιχνίδι πήγαινε καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου γκολ-γκολ με καμία ομάδα να μη μπορεί να χτίσει ασφαλές προβάδισμα. Στο πρώτο ημίχρονο για την ομάδα μας τρία τέρματα πέτυχε η Χριστίνα Σιούτη, ενώ το σκορ ημιχρόνου ήταν 6-5 υπέρ της γαλανόλευκης. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικό για την ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη αφού βρήκε περισσότερες λύσεις επιθετικά και εκτέλεσε καλά τις ευκαιρίες που είχε στον παίκτη παραπάνω ενώ παράλληλα περιόρισε τις Μαγυάρες στο 3ο οκτάλεπτο στα 2 γκολ ενεργητικό.

Η λήξη του τρίτου μέρους βρήκε την Ελλαδα προηγούμενη με 10-7. Η Ουγγαρία πίεσε στην τελευταία περίοδο κερδίζοντας μάλιστα ένα πέναλτι στα 6:45, το οποίο όμως δε μετουσιώθηκε σε γκολ και δεν απειλήθηκε η Ελλάδα. Η μείωση όμως ήρθε, σε 10-8 στο 5:17 και ένα λεπτό αργότερα το παιχνίδι επανήλθε εκεί που ήταν και στο πρώτο ημίχρονο… στο γκολ! Και με ένα σερί 3-0 η Ουγγαρία έφερε το παιχνίδι στα ίσα… Η Ελλάδα με όμως με ένα παραπάνω με πολύ καλή κυκλοφορία και ένα υποδειγματικό σουτ της Λασκαρίδου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 11-10.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 3-2, 4-2, 1-4

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα, Καλογεροπούλου, Σιούτη 3, Τσιμάρα Ευφρ., Χαλδαίου 1, Τορνάρου 4, Κουρέτα 1, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου 1, Κάσσαρη, Κωνσταντοπούλου.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ (Μ.Μπενκζούρ): Τόρμαν, Όμπελι, Φέκετε 2, Χάιντου 5, Μάσκαϊ 1, Γιονκλ, Γιέντβεϊ 2, Βάρο 1, Ζέγκεντι, Κόκα, Ίρμες, Μπόνκα, Γκολοπέντζα.

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε: Αυστραλία-Ολλανδία 11-12.

Facebook Comments