Νταβίντ Πάλμα για το Final 4: «Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα – Διαθέτει “καυτό” κοινό»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με το πέρασμα των ημερών η συνάντηση των “γιγάντων” για το Final 4 της LEN Euroleague πλησιάζει. Ολυμπιακός και Σαμπαντέλ ετοιμάζονται σιγά σιγά για τα παιχνίδια τους στο «Π. Καπαγέρωφ» στον Πειραιά στις αρχές του επόμενου μήνα, και ο προπονητής των Ισπανίδων Νταβίντ Πάλμα δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ότι τα παιχνίδια, αυτού του νευραλγικού σημείου της διοργάνωσης  θα διεξαχθούν στον Πειραιά.

Ο Πάλμα ανέφερε πως θα ήταν ουσιαστικά «ευχής έργον» η διεξαγωγή των παιχνιδιών στην Ισπανία, ωστόσο αυτό δεν είναι δυνατό και η ομάδα του εφόσον προκριθεί στον τελικό μαζί με τον Ολυμπιακό, θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ποιότητα των παικτών του Αλεξάντερ Τσίριτς σε συνδυασμό με τον “πύρινο” κόσμο των “Ερυθρολεύκων” τον οποίο ο Ισπανός θυμάται πολύ καλά. Ουσιαστικά ήθελε να αποφύγει την έξτρα ώθηση που γνωρίζει καλά πως θα έχει ο Ολυμπιακός που στην πραγματικότητα μετατράπηκε στον οικοδεσπότη και το γηπεδούχο του Final 4.

 

Ο προπονητής της Σαμπαντέλ, Νταβίντ Πάλμα, δήλωσε πως «η διοίκηση ήθελε το φάιναλ φορ στην έδρα μας. Προσπάθησε, αλλά δεν ήταν εύκολο για τον σύλλογο να πάρει τη διοργάνωση, μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση για τα οικονομικά, με την πανδημία των τελευταίων ετών. Θα προσπαθήσουμε ξανά του χρόνου».

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το μυαλό του Πάλμα είναι στον κόσμο της ομάδας του Πειραιά: «Πάντα είναι περίπλοκα εκεί τα παιχνίδια. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού γεμίζουν το κολυμβητήριο. Είναι καυτό κοινό. Ενεργό κοινό. Ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα. Ως ομάδες πιστεύω είμαστε ισοδύναμες. Διαθέτουμε και οι δύο πολίστριες υψηλού επιπέδου. Σπουδαίες τερματοφύλακες και ένα πολύ καλό αμυντικό σύστημα».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA