Νόβι Μπέογκραντ: Βλαχόπουλος και Σκουμπάκης πρωταθλητές ΞΑΝΑ στη Σερβία

Αφεντικό στη Σερβία παρέμεινε η Νόβι Μπέογκραντ και μαζί η ελληνική της δυάδα. Πρωταθλητές οι Βλαχόπουλος και Σκουμπάκης ΞΑΝΑ.

by Μάνος Φυρογένης

Κάτι λιγότερο από δύο εβδομάδες πριν επιχειρήσουν  να καθίσουν στο «θρόνο» της Ευρώπης ελπίζοντας πως αυτή τη φορά δεν θα τους γλιστρήσει, η Νόβι Μπέογκραντ διατήρησε τα εγχώρια σκήπτρα της.

Η παρέα του Βλαχόπουλου και του Σκουμπάκη ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στη Ραντνίτσκι, επιβλήθηκε το βράδυ του Σαββάτου εκτός έδρας με 18-10, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά την ανωτερότητά της εντός των τειχών και κατέκτησε τον τίτλο.

Αυτό ήταν το τρίτο σερί πρωτάθλημα για την Νόβι Μπέογκραντ στο last dance του Φιλίπ Φιλίποβιτς στις σερβικές πισίνες μιας και εκκρεμεί ο μεγάλος στόχος της Ευρώπης (5-7/6 στη Μάλτα).

Οι πρωταθλητές μπήκαν αποφασισμένοι να τελειώσουν τη δουλειά και το έδειξαν ευθύς εξαρχής αφού προηγήθηκαν με 5-1, σκορ που δύσκολα μπορεί να ανατραπεί από οποιαδήποτε ομάδα κόντρα στη Νόβι, έστω κι αν επήλθε ένας κάποιος εφησυχασμός που επέτρεψε το 4-6.

Η άμυνα δυνάμωσε, οι Βλαχόπουλος, Γρανάδος και Λούκιτς εκτέλεσαν και το παιχνίδι κρίθηκε από νωρίς. Ο πληγωμένος εγωισμός των γηπεδούχων έφερε κάποια νεύρα και την αποβολή του Γκαβρίλοβιτς χωρίς αντικατάσταση στο τέλος.

Στα 4 γκολ σταμάτησε το… πολυβόλο που ακούει στο όνομα Άγγελος Βλαχόπουλος, όσα είχε και ο έτερος «killer» της ομάδας, Άλβαρο Γρανάδος.

Τα οκτάλεπτα: 1-4-, 3-4, 3-5, 3-5

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA