Νόστιμο… πρόστιμο!

by Aquafeed 24

Το καλό κλίμα στα «αποδυτήρια» μίας ομάδας αποτελεί οδηγό επιτυχιών. Πόσο μάλλον όταν είναι και κάτι περισσότερο. Όταν η ομάδα είναι οικογένεια, όπως ξεκάθαρα έχει αποδειχτεί πολλές φορές φέτος.

Αυτό είναι ο Απόλλων Σμύρνης. Μια οικογένεια. Και ο προπονητής της… αμφίβιας «ελαφράς ταξιαρχίας», Νίκος Δεληγιάννης, φρόντισε να τονώσει ακόμη περισσότερο αυτό το αίσθημα.

Όπως και πέρυσι, μια μέρα μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1 των Ανδρών και λίγες πριν τον Προημιτελικό του Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη, ο κόουτς των «κυανόλευκων»… φρόντισε να αργήσει για λίγα λεπτά σε μία προπόνηση μόνο και μόνο για να έχει το πρόσχημα να βάλει και φέτος πρόστιμο στον εαυτό του και να το ξεπληρώσει εκ νέου με… τραπέζι στους παίκτες και τους συνεργάτες του.

Έτσι όλοι μαζί βγήκαν χθες βράδυ (10/2) σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων της Αθήνας με την ατμόσφαιρα να είναι εξαιρετική. Όλοι χαλάρωσαν, γέλασαν πολύ και φυσικά… τσίμπησαν!

Μια βραδιά χαλάρωσης μεταξύ των μελών μιας οικογένειας σχεδόν μία εβδομάδα πριν την έναρξη της Β’ φάσης της Α1 των Ανδρών. Τα χαμόγελα όλων στη φωτογραφία… μιλάνε από μόνα τους!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA