Τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης λειτουργούν περισσότερο από 18 χρόνια και προσφέρουν στα παιδιά τις πιο αξέχαστες και ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές στην πόλη!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εδώ!

Στα 14 στρέμματα ιδιωτικών εγκαταστάσεων του Ομίλου στην καρδιά του Λαιμού, τα παιδιά απολαμβάνουν τη θάλασσα του όρμου της Βουλιαγμένης, την Ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα και έρχονται σε επαφή με τα αθλήματα του νερού.

Σε απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον, εξειδικευμένοι προπονητές και παιδαγωγοί μυούν τα παιδιά στην κολύμβηση, το waterpolo, την καλλιτεχνική κολύμβηση, την ιστιοπλοΐα, το windsurf, το κανό και το SUP και το water skiή το wakeboard* (τα δύο τελευταία γίνονται με επιπλέον οικονομική επιβάρυνση).

Εκπαιδευτική ομάδα παιδαγωγών αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία και τη βιωματική εκπαίδευση των παιδιών σε παιχνίδια κατασκευών, καλλιτεχνικών και δημιουργικής απασχόλησης.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εδώ!

Με την μακρά παράδοση και ιστορία του, ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι το ιδανικό σημείο όπου μέσα από την εμπειρία που προσφέρουν τα Summer Camps, τα παιδιά να μάθουν και μετά να επιλέξουν ένα από όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου. Με αφετηρία το καλοκαιρινό camp, να συνεχίσουν στις Αθλητικές Σχολές και να αγαπήσουν τον αθλητισμό, έχοντας ως πρότυπο τους αθλητές του Ομίλου που έχουν διακριθεί με περισσότερα από 450 μετάλλια στην πορεία λειτουργίας του Σωματείου από Εθνικό μέχρι και Ολυμπιακό επίπεδο!

Πιο σημαντικό από όλα είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται σε ένα ονειρεμένο περιβάλλον στη φύση και τη θάλασσα με απόλυτη ασφάλεια και δημιουργούν νέες φιλίες, νέες εμπειρίες και μοναδικές αναμνήσεις!

Το πρόγραμμα στο Summer Camp του Ν.Ο.Β. είναι πλούσιο και γεμάτο ευχάριστη περιπέτεια. Καθημερινά αναρτάται στη Γραμματεία των Αθλητικών Σχολών του Ν.Ο.Β.

Το παιδί θα έρθει σε επαφή με όλα τα αθλήματα του υγρού στίβου και θα μυηθεί από καταρτισμένους προπονητές που κάνουν την εκμάθηση παιχνίδι. Θα ανακαλύψει τα υδάτινα σπορ και θα έρθει κοντά στον αθλητισμό.

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που συνδυάζει αθλητισμό, δημιουργική απασχόληση και εκπαιδευτικά προγράμματα,  κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον του παιδιού και δημιουργεί αξέχαστες εμπειρίες! Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιες:  Κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, καλλιτεχνική κολύμβηση, windsurf, yoga, taekwondo, SUP, κανό, βόλεϊ, θεατρικό παιχνίδι, εκπαιδευτικά προγράμματα (Πρώτων βοηθειών, Διατροφής, Safe water sport) και πολλά άλλα!

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τα Summer Camps του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης εδώ!