ΝΟ Βουλιαγμένης: Κοτσιώνη και Γιαννοπούλου για τα επόμενα δύο χρόνια στο Λαιμό!

by Aquafeed 24

Σε δύο σημαντικές ανανεώσεις προχώρησε ο ΝΟ Βουλιαγμένης καθώς επέκτεινε την συνεργασία του με την Μαρίνα Κοτσιώνη και την Αθηνά Γιαννοπούλου για τα επόμενα δύο χρόνια! Η ομάδα του Λαιμού διατήρησε στο ρόστερ του δύο κομβικές μονάδες στη πορεία του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει  την ανανέωση της συνεργασίας του με την αρχηγό και τερματοφύλακα της ομάδας, Μαρίνα Κοτσιώνη, για τα επόμενα δύο έτη.

Η Μαρίνα είναι φοιτήτρια στη σχολή φυσικής αγωγής και αθλητισμού στην Αθήνα και είναι γεννημένη στις 25 Μαρτίου το 1999. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας  και από το 2014 είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου.

Σημαντικότερα επιτεύγματα της  με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης είναι αυτό της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος το 2019 και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Champions League την ίδια χρονιά. Με την Εθνική ομάδα νέων γυναικών έχει καταλάβει την 6η θέση στο παγκόσμιο της νέας Ζηλανδίας το 2016, την 5η θέση στο πανευρωπαϊκό του 2018 στην Πορτογαλία και την 4η θέση στο ίδιο μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Σεπτέμβρη της επόμενης χρόνιας.

Μαρίνα συνεχίζουμε μαζί και τα επόμενα δύο χρόνια!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της Αθηνάς Γιαννοπούλου.

Η Αθηνά είναι φοιτήτρια στην σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιά και είναι γεννημένη στις 6 Δεκεμβρίου του 2001. Αγωνίζεται ως περιφερειακός και από το 2018 είναι μέλος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Σημαντικότερo επίτευγμα της με την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος το 2019. Με την Εθνική ομάδα γυναικών έχει καταλάβει την 3η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Σπλιτ το 2022. Την 3η θέση και πρόκριση για Ολυμπιακούς αγώνες στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόβεν το 2023. Την 4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ντόχα.

Αθηνά, συνεχίζουμε μαζί γερά για τα επόμενα δύο χρόνια!

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA