Ο ΝΟ Βουλιαγμένης ενάντια στον ΝΟ Χανίων είναι οι δυο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή νέων ανδρών για το 2023 το απόγευμα του Σαββάτου στο κολυμβητήριο του Λαιμού!
Οι Χανιώτες πραγματοποίησαν μια τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού με 13-12 και βρίσκονται στον τελικό της κατηγορίας μετά από έναν μόλις χρόνο απουσίας, καθώς και το 2021 το ζευγάρι του τελικού ήταν ίδιο. Το επίτευγμα της πρόκρισης στον τελικό για την ομαδα της Κρήτης είναι ακόμα μεγαλύτερο, αν αναλογιστεί κανείς ότι ολόκληρη η εφτάδα του Παναθηναϊκού αγωνίζεται στην Α1 (Κρατημένος, Δευτεραίος, Πάνος Σιαμάς, Χρήστος Σιαμάς, Κανδανολέων, Τόττης, Ζερβουδάκης)!
Η ομάδα του Γιώργου Κατσαούνη και του Γιώργου Χατζηδάκη, από την άλλη, έλεγξε τον ρυθμό απέναντι στο Περιστέρι, επικρατώντας με 11-6 και πλέον θέλει να επαναφέρει τον τίτλο του πρωταθλητή στο Λαιμό (το 2021 είχε επικρατήσει με 9-5 των Χανίων). Είναι σημαντικό να σημειωθεί, βέβαια, πως στη Βουλιαγμένη αγωνίζονται δυο παίκτες Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ανδρέας Αλμύρας και ο Νίκος Καστρινάκης.
Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 18:30, ενώ στις 17:00 Παναθηναϊκός και Περιστέρι θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο!