ΝΟ Ναυπλίου: Μια ξεχωριστή συμμετοχή στη Γ’ φάση των Παίδων!

by Aquafeed 24

Μια από τις ξεχωριστές συμμετοχές στη Γ’ φάση του Παιδικού πρωταθλήματος είναι αναμφίβολα αυτή του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, ο οποίος επανήλθε στις 25 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας στη συγκεκριμένη ηλικία.

Οι ακαδημίες της ιστορικής ομάδας της πρώτης πρωτεύουσας της χώρας επιχείρησαν restart, ενώ φέτος μετά τις προσπάθειες για να διατηρηθεί ανοιχτό το Χειμώνα για μεγαλύτερο διάστημα το Ολυμπιακό Κολυμβητήριο «Κώστας Γκούβερης», ήδη τα πρώτα θετικά αποτελέσματα έγιναν ορατά, με τον ΝΟΝ να περνά στη Γ’ φάση των Παίδων, ενόσω συμμετείχε επίσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων και Μίνι Παίδων, επιτυγχάνοντας και εκεί προκρίσεις.

Στη Γ’ φάση το Ναύπλιο θα συμμετάσχει στον Όμιλο Πατρών με πολύ δυνατούς αντιπάλους, δηλαδή τον Ολυμπιακό, τον Νηρέα Χαλανδρίου, τον ΝΟ Πατρών και τη ΝΕ Πατρών, δηλαδή ομάδες με διαδοχικές παρουσίες σε τελικές φάσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων. Παρά τη δυσκολία των αγώνων, οι προπονητές της ομάδας, Βασίλης Κεφαλάς και Χρήστος Δημούλης, αλλά και οι διοικούντες, μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από την πρόοδο των αθλητών τους, ενώ ο ΝΟΝ είναι εκ των λίγων ομάδων της Γ’ φάσης των Παίδων, όπου το ανδρικό της τμήμα δεν βρίσκεται στην Α1 ή στην Α2 κατηγορία.

Ζητούμενο, πλέον, είναι η αύξηση του αριθμού των παιδιών σε όλα τα ηλικιακά τμήματα, ενώ με την εξασφάλιση της ανοιχτής πισίνας σε μεγάλο βαθμό, για τον ερχόμενο χειμώνα, στόχος είναι τη νέα αγωνιστική περίοδο μια πιο ισχυρή παρουσία στα Πανελλήνια πρωταθλήματα και η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες του συλλόγου τα επόμενα έτη.

Η Ειδική Προκήρυξη και το πρόγραμμα αγώνων ΕΔΩ:

eidiki-prokirixi-paidon-c-fasi-2019-91100

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA