Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ παρευρέθηκε την Πέμπτη 07/10, ο εκπρόσωπος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας στην ΕΟΕ και Ολυμπιονίκης κολύμβησης, Νικόλαος Ξυλούρης, όπου και συναντήθηκε με τον συντονιστή και Γενικό Διευθυντή του Ολυμπιακού συγκροτήματος, Κωνσταντίνο Χαλιορή.

Ως μέλος πλέον και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΚΑ, ο κύριος Ξυλούρης, δήλωσε εντυπωσιασμένος με την πορεία των έργων του Κέντρου Υγρού στίβου και τις εμφανείς αλλαγές στον χώρο του συγκροτήματος γενικότερα. Αφού ενημερώθηκε διεξοδικά για την εξέλιξη των διαδικασιών, ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Πρώτη επίσημη επίσκεψη σήμερα στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών “Σπύρος Λούης” με τη νέα μου ιδιότητα ως Μέλος του ΔΣ του ΟΑΚΑ.

Συναντήθηκα με τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνο Χαλιορή, ενημερώθηκα για τα τρέχοντα θέματα και ξεναγήθηκα σε όλες τις εγκαταστάσεις.

Με συγκίνησε ιδιαίτερα η εμφανής αλλαγή που έχει γίνει στο Κέντρο Υγρού Στίβου καθώς έμαθα ότι θα είναι πλέον το μεγαλύτερο συγκρότημα υγρού στίβου της Ευρώπης.

Προερχόμενος από το χώρο του υγρού στίβου και βλέποντας τις νέες κολυμβητικές δεξαμενές που κατασκευάζονται και θα δοθούν σε χρήση το επόμενο διάστημα, αντιλαμβάνομαι τις προοπτικές και τις δυνατότητες του χώρου για την ανάπτυξη των αθλημάτων του υγρού στίβου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή για τη σημερινή συνάντηση, τον Πρόεδρο του ΔΣ του ΟΑΚΑ, Νεκτάριο Βιδάκη, τον Πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας κύριο Κυριάκο Γιαννόπουλο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου αλλά κυρίως τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, αύριο Σπύρο Καπράλο και όλα τα Μέλη της Ολομέλειας της ΕΟΕ για την εκλογή μου σε αυτή τη θέση.

Δεσμεύομαι ότι θα εκπροσωπήσω επάξια την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στη θέση αυτή και θα συμβάλλω στο μεγαλόπνοο έργο αναβάθμισης του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών “Σπύρος Λούης”».