Νίκος Ξυλούρης: «Αναβαθμισμένοι αγώνες με ενθαρρυντικά αποτελέσματα»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Για τη μεγάλη συμμετοχή στους αγώνες, τις εκπληκτικές επιδόσεις και τα ρεκόρ, κυρίως από τους νεαρούς ταλαντούχους κολυμβητές και κολυμβήτριες, αλλά και την οργανωτική επιτυχία του Χειμερινού Κυπέλλου Κολύμβησης στο Καρπενήσι μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Νίκος Ξυλούρης, μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας και υπεύθυνος έφορος του αθλήματος. Αναλυτικά τα όσα μας είπε:

«Με τη διοργάνωση αυτή, ουσιαστικά, ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος Χειμερινών Αγώνων -που γίνεται σε 25άρα πισίνα- της φετινής σεζόν. Τα αποτελέσματα είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά. Και όσον αφορά στη συμμετοχή, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς φέτος είχαμε ρεκόρ συμμετοχών στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά και από τα αποτελέσματα και τις επιδόσεις.

Είχαμε πληθώρα πανελληνίων ρεκόρ, κυρίως από τους μικρούς μας αθλητές από τις αναπτυξιακές ηιλικίες. Κάτι το οποίο μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία ότι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα μέσα στη χρονιά.

Οι αγώνες αυτοί (σ.σ. το Χειμερινό Κύπελλο), τα τελευταία δύο χρόνια, έχουν αναβαθμιστεί πάρα πολύ. Είναι, πραγματικά, μια γιορτή της ελληνικής κολύμβησης. Είναι πολύ σημαντικό ότι βλέπουμε πολλούς αθλητές με τους γονείς τους εδώ, βλέπουμε χαμόγελα και ενθουσιασμό. Γιατί αυτό είναι το σημαντικό.

Πολλά συγχαρητίρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης και κυρίως την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Καρπενησίου, που για μια ακόμη χρονιά μας βοηθούν με τη στήριξή τους».

Ο Νίκος Ξυλούρης μας μίλησε και για την ελληνική αποστολή στο επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 25άρας πισίνας στη Μελβούρνη:

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι. Θα συμμετάσχουν τρεις πολύ έμπειροι αλθητές οι οποίοι εχουν βάλει ως στόχο τους συγκεκριμένους αγώνες και πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα, ενώ διατηρούμε και κρυφές ελπίδες για την κατάκτηση κάποιου μεταλλίου. Παρόλα αυτά ο μεγάλος στόχος της νέας χρονιάς είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 50άρας στη Φουκουόκα. Ήδη όλοι μας οι αθλητές, οι μεγάλοι, έχουν αρχίσει και προετοιμάζονται, κυρίως πρώτα για την επίτευξη των ορίων και μετά για τους αγώνες. Θεωρώ ότι οι επιτυχίες που έχουν φέρει τα τελευταία δύο χρόνια οι αθλητές μας, μας γεμίζουν με αισιοδοξία ότι και φέτος θα συνεχιστούν αναλόγως και θα έχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα τη νέα σεζόν καλύτερα και από το περσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βουδαπέστη».

Πηγή: koe.org.gr

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA