Στη δεινή θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ στάθηκε ο Νίκος Στελλάτος σε δηλώσεις του στο #Aquafeed24 μετά την εντός έδρας ήττα από τον Υδραϊκό για την 9η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Α1 Ανδρών. Ο αρχηγός της «Ένωσης» τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς στις υπολειπόμενες πέντε αγωνιστικές ενόψει της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Υδραϊκό: «Πιστεύω πάλι ξεκινήσαμε νωθρά και δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να προηγηθεί και να πάρει αυτοπεποίθηση παρόλο που παίζαμε στην έδρα μας. Το θετικό από την αναμέτρηση ήταν ότι αντιδράσαμε. Στα κρίσιμα σημεία δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, δεν είχαμε σωστές επιλογές κι έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα».

Για τη δύσκολη συνέχεια της ΑΕΚ: «Είμαστε σε δεινή θέση γιατί δεν έχουμε μαζέψει τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Υπολείπονται ακόμη πέντε αγωνιστικές εκ των οποίων τα δύο παιχνίδια είναι κόντρα σε ΝΟ Βουλιαγμένης και Πανιώνιο που είναι δύο κατηγορίες πάνω απ’ μας. Οπότε θα επικεντρωθούμε στις αναμετρήσεις κόντρα σε Παλαιό Φάληρο, ΟΦΘ και ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ώστε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για την Β’ Φάση».