Νίκος Καραμάνης στο #AQF24: «Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την απόδοσή μας»

by Μάνος Φυρογένης

Παρά τη σημαντική νίκη που κρατάει τον Υδραϊκό ζωντανό στο κυνήγι της 4άδας, ο προπονητής του Νίκος Καραμάνης δεν έμεινε σε καμία περίπτωση ευχαριστημένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον ΟΦΘ και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του στο #AQF24.

Οι νησιώτες αν και ήλεγχαν το σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα, ήταν νευρικοί στην τελική προσπάθεια και δεν μπόρεσαν να ανοίξουν την… ψαλίδα και να το καθαρίσουν νωρίτερα κάτι που δεν χαροποίησε τον απαιτητικό Έλληνα τεχνικό. Ο κόουτς Καραμάνης αδημονεί για τη διακοπή ώστε να δουλέψει με τους παίκτες του αν και θα χάσει ξανά από αυτή τη δεύτερη – μέσα στη σεζόν αυτή τη φορά – προετοιμασία τους δύο Ιάπωνες του.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον όμιλο για την προσπάθεια που κάνει και γιατί σήμερα μας  έβαλε δύσκολα. Για μας ήταν ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό, έπρεπε οπωσδήποτε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πάμε να παίξουμε “τελικό” το Σάββατο με τον Εθνικό, ώστε να κάνουμε την προσπάθεια μας για να περάσουμε στην πάνω οκτάδα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη σημερινή απόδοση, ήμασταν πάρα πολύ κακοί επιθετικά. Χάσαμε πολλά σουτ, πολλά παραπάνω και πραγματικά σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πιο εύκολα για μας, δε μπορέσαμε να ανοίξουμε και άλλο το σκορ. Βέβαια, στο παιχνίδι παίζει και ο αντίπαλος και ο Όμιλος έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια.

Έτσι όπως γίνεται η διεξαγωγή του πρωταθλήματος φέτος έχουμε δυο διαφορετικά πρωταθλήματα και το πρώτο τελειώνει το Σάββατο – για μας τελειώνει την Τετάρτη με το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. Είναι πρωτόγνωρο για όλες τις ομάδες το γεγονός ότι σταματάμε για τρεις μήνες. Στόχος μου είναι αυτό το διάστημα να προσπαθήσω να πείσω τα παιδιά ότι αυτοί οι τρεις μήνες δεν είναι μήνες ξεκούρασης ή μήνες “χειμερίας νάρκης”. Αυτοί οι τρεις μήνες θα μας βοηθήσουν πολύ να διορθώσουμε όποια λάθη έχουν γίνει μέχρι σήμερα και θα έχω το περιθώριο να δουλέψω μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προετοιμασίας. Δυστυχώς, λόγω του παγκόσμιου πρωταθλήματος θα χάσουμε και πάλι στο κομμάτι της προετοιμασίας τους δύο Ιάπωνες, καθώς αγωνίζονται στην εθνική Ιαπωνίας».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA