Νίκος Γκίλλας στο #AQF24: «Τεράστια τιμή να είμαι μέλος της Εθνικής και να φοράω το σκουφάκι με το εθνόσημο»

by ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ

Με το 2022 να μετράει αντίστροφα για να περάσει οριστικά στην «ιστορία», οι αθλητές της Εθνική Ελλάδας έδωσαν μία μοναδική παράσταση στο «Π.Καπαγέρωφ» απέναντι στην Ιταλία του Σάντρο Καμπάνια, επικρατώντας 12-11. Κάτι λίγο οι μέρες που διάγουμε, κάτι περισσότερο η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 29/12, κάθε παρευρισκόμενος χαρακτήρισε αυτή τη μέρα ως γιορτή.

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού, ήταν από τους πιο μικρούς ηλικιακά μέσα στο νερό, ο Νίκος Γκίλλας, ο οποίος σημείωσε τρία τέρματα και συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, την οποία είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε από κοντά, μιλήσαμε με τον νεαρό περιφερειακό ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις του για το παιχνίδι, αλλά και την αίσθηση του να φοράς το σκουφάκι με το εθνόσημο.

Ο Νίκος Γκίλλας στο #AQF24:

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή νέα σεζόν σε όλους. Σήμερα το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο, πολύ δυνατό και γενικά ήταν μία γιορτή. Πήραμε μία καλή διαφορά όμως προς το τέλος οι Ιταλοί μείωσαν και το παιχνίδι έγινε και πάλι ντέρμπι. Αυτός ο αγώνας μας αφήνει μία πολύ όμορφη γεύση για το τέλος και είναι πολύ ωραία τα συναισθήματα που έχουμε αυτή τη στιγμή, ήταν όπως προείπα μία γιορτή. Πάμε τώρα να περάσουμε τις ημέρες αυτές χαρούμενοι με τις οικογένειες μας και να τις ευχαριστηθούμε.

Σίγουρα είναι τεράστια τιμή για εμένα να είμαι μέλος της Εθνικής Ομάδας, είναι χαρά μου να φοράω το σκουφακι το εθνόσημο. Θέλω να παίρνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται και να τις αξιοποιώ όλες, από την πρώτη μέχρι την τελευταία.

Το όνειρο μου για το νέο έτος είναι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία, όχι μόνο για μένα φυσικά αλλά για όλο τον κόσμο και να πετύχω πολλούς ομαδικούς και ατομικούς στόχους».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA