Την πρώτη της προσπάθεια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Κ20) του Οτοπένι έκανε η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών το μεσημέρι του Σαββάτου, σηματοδοτώντας την έναρξη των διεθνών διοργανώσεων του καλοκαιριού, δίνοντας ουσιαστικά μια αρχική αναγνωριστική μάχη ενόψει της συνέχειας του Group B.

Σε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι κόντρα στις ΗΠΑ, οι παίκτες του Ηλία Μαχαίρα πάλεψαν μέχρι τέλους, ωστόσο παρά την επιστροφή τους στο τρίτο οκτάλεπτο ολοκλήρωσαν στο 10-13 και καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει των επόμενων αναμετρήσεων κόντρα σε Σερβία (11/06, 15:00) και Ουγγαρία. Μιλώντας στο #Aquafeed24 μετά από μια παλικαρίσια εμφάνιση με 4 γκολ και καθοριστική επίδραση παρά την ήττα, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος – Νίκος Γκίλλας, αναφέρθηκε στην δομή και το “mentality” αυτής της Εθνικής ομάδας, δηλώνοντας αισιόδοξος για την συνέχεια.

«Η ομάδα μας είναι ενσωματωμένη με αθλητές υψηλού επιπέδου και παίκτες με τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης. Είναι κάτι που πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αρκετά παιχνίδι με παιχνίδι, μιας και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Ο όμιλος είναι δύσκολος αλλά όλα κρίνονται σε αυτό το «γνωστό» παιχνίδι του προημιτελικού. Όλα μπορούν να γίνουν. Είμαστε ακόμα στην αρχή και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα μας»!