Νίκος Γαρδίκας στο #AQF24: «Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει θα πάρουμε την πρόκριση»!

by Δέσποινα Μπαλαχτάρη

Με ανεβασμένη ψυχολογία και το βλέμμα στην… τετράδα του Euro Cup, η «ελαφρά ταξιαρχία» του Νικόλα Δεληγιάννη αναχωρεί την Παρασκευή 17/02 για Κωνσταντινούπολη, ενόψει του επαναληπτικού ματς απέναντι στην τοπική Γαλατασαράι. Έχοντας ένα ενθαρρυντικό +4 στην διαφορά τερμάτων από τον πρώτο προημιτελικό στο Σεράφειο (πρώτη ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία της επανίδρυσης του τμήματος), ο Απόλλωνας ταξιδεύει στην γειτονική Τουρκία πλήρης, γνωρίζοντας ήδη τον αντίπαλό του στα ημιτελικά – σε περίπτωση που προκριθεί – και στοχεύει σε μια εξίσου δυναμική εμφάνιση με εκείνη του Ιανουαρίου.

Μιλώντας αποκλειστικά στο #Aquafeed24, ο 25χρονος περιφερειακός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νικόλας Γαρδίκας, αναφέρθηκε στο πως επηρέασε η αναβολή του 2ου προημιτελικού την ομάδα, την ψυχολογία και την ετοιμότητα της «ελαφράς ταξιαρχίας» για το επερχόμενο ματς με την Γαλατασαράι, αλλά και την προσοχή που θα πρέπει να δώσει το σύνολο του Νικόλα Δεληγιάννη, ώστε να μην αφήσει περιθώρια στους αντιπάλους να ανατρέψουν το πλεονέκτημα.

«Καταρχήν σίγουρα δεν ήταν θετική η αναβολή του αγώνα και ιδιαίτερα για το λόγο που έγινε και θα ήθελα να εκφράσω και τη συμπαράσταση εκ μέρους όλης της ομάδας σε όλα τα θύματα και τους πληγέντες αυτής της καταστροφής. Τώρα στο αγωνιστικό η ψυχολογία και η ετοιμότητα της ομάδας είναι σε πολύ καλό βαθμό, διότι είναι ένα ματς που περιμένουμε αρκετό καιρό και θέλουμε να έχουμε συνέχεια στη διοργάνωση. Θα πρέπει βέβαια να παρουσιαστούμε απόλυτα σοβαροί και συγκεντρωμένοι, διότι θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από το πρώτο και ξέρουμε ότι η Γαλατασαράι θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις, ώστε να πάρει αυτή την πρόκριση. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα είμαστε όπως πρέπει και η ομάδα θα πάρει την πρόκριση».

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA