Νίκος Δεληγιάννης στο #AQF24: «Πάμε Βαρκελώνη για αποστολή ”αυτοκτονίας”»! (VID)

by Aquafeed 24

Ημέρα γιορτής, ημέρα νίκης, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ο Απόλλων Σμύρνης έζησε ως οργανισμός τον πρώτο του ευρωπαϊκό τελικό την Τετάρτη, επικρατώντας 12-11 της Τεράσα από την Ισπανία, ενώ ο επαναληπτικός στη Βαρκελώνη θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το τρόπαιο του LEN Challenger Cup.

Στον Απόλλωνα είναι «πεινασμένοι» για αυτή την εμπειρία που ζουν και αμέσως μετά τον πρώτο τελικό στο κατάμεστο «Σεράφειο» το #AQF24 μίλησε με τον Νίκο Δεληγιάννη, με τον οποίο έγινε μια πολύ ουσιαστική συζήτηση τόσο για τη στιγμή που ζει ο σύλλογος, για το ζευγάρωμα με την Τεράσα και τα στοιχεία των δύο ομάδων, για το αν παίζει ρόλο τελικά η σειρά των τελικών, καθώς το δεύτερο παιχνίδι είναι στη Βαρκελώνη, αλλά και για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος κόντρα στη Βουλιαγμένη.

Το χαρακτηριστικότερο των δηλώσεων του προπονητή του Απόλλωνα είναι ότι τόνισε πως ο ίδιος και οι παίκτες του πηγαίνουν στη Βαρκελώνη σε λίγες ημέρες για «Suicide Mission», ελληνιστί… αποστολή αυτοκτονίας για να πάρουν το τρόπαιο!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aquafeed24.com (@aquafeed24)

You may also like

Retina Logo Mobile Aquafeed24

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© AQF24 MEDIA